U20: Egy negyed híján

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: SZENTPÁLI-GAVALLÉR CSABA, HEGEDŰS ATTILA

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-11-20 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
NKA Pécs U20 24 28 18 18 88
Óbudai Kaszások U20 26 12 15 22 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: LŐRINCZE 25/12, Chabot 2, Szabados 4, Bodnár 17/3, ORMAI 24
Cs.: Frenkel 3/3, Sipos, Kolozsvári, Kocsis, Forró, Antal

1. félidő

Halasztott mérkőzést játszottunk egy nehéz hét végén, szerettünk volna harcosan játszani, feledtetni a pénteki vereséget.
Az első negyed álomszerűen zajlott, védekezésünk beton kemény volt, sokáig nem talált rá ellenszert ellenfelünk, mi pedig jó döntésekkel és szép támadásokkal, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, tudtuk diktálni a saját tempónkat.
A második negyedünk azonban végig ellenfelünkről szólt, kissé belelassultunk a mérkőzésbe, engedtük olyan irányba terelni a játékot, ami nem kedvezett nekünk. A túloldalon elkezdtek beesni a külső dobások, mi egy kicsit bele is rogytunk ebbe, itt alakult ki egy nagyobb különbség a pécsiek javára.

2. félidő

A harmadik negyedben szerettük volna megmutatni, hogy nincs vége a mérkőzésnek, lépésről-lépésre akartunk haladni, amit kifejezetten jól csináltunk. Elkezdett apadni a különbség, védekezésünk ismét összezárt, támadásaink ismét lendületeseke lettek.
A negyedik negyedben tovább nyomtak a srácok, sikerült tíz pont környékére kerülni, közeledni negyed és a mérkőzés végére. Ellenfelünkben volt még egy lendület, utolsó támadásunkat sikerült visszaverni az akadémistáknak.

Összegzés

Gratulálok a srácoknak! Hatalmas munkát végeztek a mai nap, elképesztő fegyelmet tanúsítottak, mind a két oldalán a pályának, taktikusan játszottunk végig, sajnos a fizikális hátrányunkkal ennyire voltunk most elegek.

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00