U20: Egy negyed híján

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: SZENTPÁLI-GAVALLÉR CSABA, HEGEDŰS ATTILA

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-11-20 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
NKA Pécs U20 24 28 18 18 88
Óbudai Kaszások U20 26 12 15 22 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: LŐRINCZE 25/12, Chabot 2, Szabados 4, Bodnár 17/3, ORMAI 24
Cs.: Frenkel 3/3, Sipos, Kolozsvári, Kocsis, Forró, Antal

1. félidő

Halasztott mérkőzést játszottunk egy nehéz hét végén, szerettünk volna harcosan játszani, feledtetni a pénteki vereséget.
Az első negyed álomszerűen zajlott, védekezésünk beton kemény volt, sokáig nem talált rá ellenszert ellenfelünk, mi pedig jó döntésekkel és szép támadásokkal, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, tudtuk diktálni a saját tempónkat.
A második negyedünk azonban végig ellenfelünkről szólt, kissé belelassultunk a mérkőzésbe, engedtük olyan irányba terelni a játékot, ami nem kedvezett nekünk. A túloldalon elkezdtek beesni a külső dobások, mi egy kicsit bele is rogytunk ebbe, itt alakult ki egy nagyobb különbség a pécsiek javára.

2. félidő

A harmadik negyedben szerettük volna megmutatni, hogy nincs vége a mérkőzésnek, lépésről-lépésre akartunk haladni, amit kifejezetten jól csináltunk. Elkezdett apadni a különbség, védekezésünk ismét összezárt, támadásaink ismét lendületeseke lettek.
A negyedik negyedben tovább nyomtak a srácok, sikerült tíz pont környékére kerülni, közeledni negyed és a mérkőzés végére. Ellenfelünkben volt még egy lendület, utolsó támadásunkat sikerült visszaverni az akadémistáknak.

Összegzés

Gratulálok a srácoknak! Hatalmas munkát végeztek a mai nap, elképesztő fegyelmet tanúsítottak, mind a két oldalán a pályának, taktikusan játszottunk végig, sajnos a fizikális hátrányunkkal ennyire voltunk most elegek.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00