U20: Kiváló teljesítmény

Helyszín: Szigetszentmiklós Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: MAGDA JÁNOS JÓZSEF, MIKLÓSI LÁSZLÓ

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2023-01-22 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Prima Radobasket Törökbálint U20 20 22 19 16 77
Óbudai Kaszások U20 15 29 27 14 85

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: KOLOZSVÁRI 30/15, DULIC 11/9, SZABADOS 13/3, ANTAL 13/3, Kocsis 2
Cs.: Sipos 10/3, Lontay 4, Beke 2, Kiss.

1. félidő

Nem túl jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, sajnos U20-as csapatunkat utolérte a sérülés és betegség hullám, így csonka U18-as gárdánkra várt a mai feladat.
Az első negyedben ellenfelünket kissé meglepve vezetést sikerült építenünk, viszont az ébresztőt követően a törökbálintiak is ismertették szándékukat, és magassági fölényüket érvényre juttatva öt pontos előnyt építettek a negyed végére.
Második negyedben rendeződtünk, védekezésünk támadóvá vált, és szerzett labdákból sikerült megfordítani a mérkőzést, fizikális játék zajlott, ami inkább nekünk kedvezett, egy-egy fegyelmezetlenségtől eltekintve szinte hibátlan védekezést csináltunk a negyedben.

2. félidő

A harmadik felvonásban védekezésünk nem lassított, igaz sok faultot ütöttünk, de egy finomhangolás után ismét kiválóan reagált a csapat és a hangsúlyokat áthelyezve meg tudtuk tartani hátsó formációnk hatékonyságát. Ebben a negyedben azonban megmutatta magát támadójátékunk is, rengeteg jó támadás, és kollektív csapatmunka eredményeként sikerült szétdobnunk ellenfelünk.
A negyedik negyedben támadásunk kissé megakadt, viszont védekezésünk továbbra is végezte a dolgát, ha el is veszítettük a negyedet, de minimálisan.

Összegzés

Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30