U20: Nagyszerű küzdés, extra teljesítményekkel

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Tóth Kitti, Matics Sándor

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2021-10-09 19:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások U20 18 23 20 29 88
Jászberényi KSE U20 21 24 17 16 85

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: Hegedűs 6/3, VAS-TEPLÁN 20/9, Batbaatar 13/6, KONTA 15, KALASSAI 21/6,

Cs: Korompay 3/3, Dócs 4, Chabot 4, Varsányi 2, Orbán

1. félidő 

Nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogy azt megbeszéltük és elvárható lett volna. 0-7 után tudtunk észbe kapni és elkezdeni normálisan kosárlabdázni. De kemény munkával rövid időn belül sikerült felzárkózni ellenfelünkhöz, majd pedig átvenni a vezetést. A negyed végére ismét egy kis hullámvölgybe kerültünk, védekezésben volt pár rövidzárlat, amit kihasznált ellenfelünk. Ennek köszönhetően pedig 3 pontos hátránnyal kezdhettük meg a második negyedet. Itt sem volt tapasztalható az az agresszív védekezés, ami ránk alapvetően jellemző. 20 perc után 4 pontos hátránnyal fordultak a csapatok.

2. félidő 

Félidő után sikerült felébredni és végre annak a játéknak a képét láthattuk, amit elvárunk a csapattól. Nagy fegyelemmel és okosan kosárlabdáztunk. Kihasználtuk ellenfelünk gyengeségeit, amikből könnyű kosarakat szereztünk. Néhány extra dobással partiba tudott maradni a Jászberény, de egy izgalmas végjátékban, egy labdás meccsen sikerült megnyerni a mérkőzést.

Összegzés 

Szeretnék gratulálni a csapatnak, igazi harcosokként küzdötték végig a mérkőzést. Több extra teljesítmény is volt, nekik gratuláció! De a siker a csapategységben, az egymásért küzdésben rejlett. A Padról extra energia érkezett és minden játékos a maximumot nyújtotta. Úgy gondolom, ha ezt a teljesítményt tovább tudjuk vinni a következő fordulókra, nagyon jó mérkőzéseket tudunk majd játszani!

Hasonló tartalmak

 • Süle Krisztina vezetőedző beszámolója

   

  Leány Junior Selejtező II.

  1 győzelem – 1 vereség

   

  A Nemzeti Junior Bajnokság második selejtező körében a Vasas Akadémia/B és a Török Flóris csapatával mérkőztünk meg. Az első mérkőzés második negyedében kiharcoltunk egy 10 pontos előnyt, melyet a harmadik negyedben tudtuk…

 • Két győzelem, egy vereség!

   

  A tét a főtáblára való bejutás volt, amihez (jelen információink szerint) a három mérkőzésből legalább kettőt meg kellett nyernünk. Természetesen minden meccsünkön győzni szerettünk volna, de azt már előzetesen sejtettük, hogy a körmendi csapatot, hazai pályán nagyon nehéz lesz megverni. Bár szombaton…