Újabb lépcsőfok

U16 Leány

Helyszín: Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok

Játékvezetők: Csallóközi Gábor, Baukó Ferenc

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-01-26 16:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Bajai NKK/B 6 9 10 4 29
Óbudai Kaszások U16 Leány 13 11 12 18 54

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

NAGY 21, Babay-Bognár 15/3, Sterbenz 2, Csocsán, Kuncz 2,
Cs: MAHMOUD 13/12, Kerékgyártó, Krajcsovich 1, Kocsis, Bene,

1. félidő

Ritmustalanul kezdtük a találkozót és ez az egész első félidőre elmondható. A hat és kilenc kapott pont önmagában jó teljesítmény, de sokszor nem rajtunk múlt. A kizárás elmaradása és a védő lepattan megszerzésének hiánya miatt kevés indítás kosarat tudtunk dobni. A behúzódó tömörülő védekezést nehezen törtük át, a kinti dobások nem sültek.

2. félidő

A harmadik negyed hasonló játékképet mutatott, mint az első kettő. Utolsó negyedben Mahmoud Noci triplái megtörték a jeget és kintről fontos kosarakat szerezve lendületet adott a csapatnak. A védekezésünk is feljavult, ezáltal a gyorsindítások és a felállt védelem elleni támadásunk is pontosabbá vált. Nagy Viki 21 pontjával és 22 lepattanójával igazi vezére volt ma is a csapatnak.

Összegzés

Sajnálom, hogy az első három negyedet „átaludtuk”. Nem volt meg a kellő ritmus és fegyelmezettség. Hiányzott a precíz játék és sok volt az eladott labdánk. 17 támadó lepattanót kaptunk, ami rengeteg, ezt is ki kell javítanunk. A negyedik negyedben sok szép támadást vezettünk és jobb döntéseket is hoztunk. 25 pontos sikert arattunk, de mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek az egyéni teljesítmények láttán. A mérkőzést követően átbeszéltük a lányokkal, hogy mik a céljaink és min kell nagyon sokat dolgoznunk csapat szinten és egyénileg. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésen mindenki kétszerezett erővel fog küzdeni.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00