Újabb siker a fiatalokkal

Helyszín: Tiszaújvárosi Sportcentrum Játékcsarnok

Játékvezetők: Lónáth László, Dr. Nagy Zsombor

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-27 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK U20 15 9 18 10 52
Óbudai Kaszások KA U20 19 29 17 12 77

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA U20: Konta 7, VAS-TEPLÁN 15/9, HEGEDŰS O. 10/3, DÉNES 14, SAFRANKA 13/3
Cs: Dobossy 5, Hegedűs M., Vasali 2, Bulyovszky 5, Csocsán 6, Bencsik

1. félidő

Nehezen indult a találkozó, az első percek a visszaszokásról szóltak. Ezekben a percekben a Tiszaújváros ragadta magához a vezetést mely sokáig kitartott. Ám sikerült belelendülni a mérkőzés iramába, folyamatosan zárkózott csapatunk és kemény védekezéssel sikerült átvenni a vezetést, ami kitartott az első negyed végéig, amit nagy hajrával 19-15-re sikerült megnyerni. A második negyedben sikerült akartunkat érvényesíteni, gyors kosárlabdát játszva átrohantunk ellenfelünkön, sikerült sok labdát szerezni, amiket könnyű pontokra váltottunk. A hazai csapatnak ebben a negyedben mindössze 9 pontot engedélyeztünk. Így az első félidő után 26-48-as vezetést tudhatott magának csapatunk.

2. félidő

A harmadik negyed összességében olyan volt, mint az első negyedünk. Pontatlan támadásaink után, laza és fegyelmezetlen volt a védekezésünk. Erőltettet helyzeteket vállaltunk el, nem sikerült a ránk jellemző gyors kosárlabdát játszani. Ezt ki is használta a Tiszaújváros és sikerült megnyerniük ezt a negyedet 18-17-re. Ennek ellenére nagy különbséggel még mindig mi vezettünk. A záró negyedben sikerült javítani hibáinkat, minden fiatal játékosunk pályára tudott lépni és minden pályára lépő játékos a maximumot nyújtotta. Az utolsó negyed 6 ponttal sikerült megnyerni így alakult ki a 52-77-es végeredmény.

Összegzés

Örülök, hogy győzelemmel sikerült visszatérnünk a bajnokságban. Látszódott a hosszú kihagyás nyoma, de sikerült levetkőznünk ezeket a dolgokat. Figyelnünk kell az ilyen hullámvölgyekre, mert ezeken mérkőzések mehetnek el. De a fiúk vették az akadályt és túllendültek. Külön öröm, hogy a fiatal junior játékosok jól szálltak be a mérkőzésbe és hozzá is tudtak tenni, akár pontokkal, akár jó védekezéssel. Gratulálok a csapatnak! Várjuk a következő fordulót!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00