Újból legyőztük a Bikákat

Helyszín: Zrínyi Gimnázium 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Lőrincz Erzsébet, Miháczi Ádám

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 16:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bikák 6 4 2 5 10 27
Kaszás Boys 8 12 5 13 19 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Borsányi 4/3, DARÓCZI 5, DÓZSA 6, GRÓSZ 4, HALÁSZ 6, Henye 2, KÖRTVÉLYESSY 17, Mityók 2, Neszmélyi 7, Paár, Páll 2, Székely 2.

1. félidő

A csoportok összevonása miatt sajnos nem a Tüskében zártuk az U12-es bajnokságot, ismét a kőbányai pályára sorsoltak bennünket. Ráadásként az előző fordulóban legyőzött budafoki csapattal mérkőztünk meg először. Bátran és lendületesen kezdtük a mérkőzést. A dobások nem mentek be, de nagyon hajtottunk a pálya mindkét végén. A második negyedben is hasonló volt a játék képe, szépen dolgoztunk mindkét térfélen, a támadásunk és a védekezésünk egy kicsit még eredményesebb is volt, ezáltal a szünetre 10 pontos előnyt harcoltunk ki magunknak.

2. félidő

A büntetőzés során öt kosarat dobtunk, ami 8 U11-es játékossal a keretben jónak mondható.
A második félidőben folytattuk a küzdős, harcos játékot, a labdaszerzésekből olykor egészen látványos akciókat is vezettünk. Mindenki hozzátett ahhoz, hogy a különbség tovább nőtt. A negyedik negyedben a védekezésünk tompább lett, de támadásban a legeredményesebb negyedünket hoztuk össze, ráadásul egy hárompontos kosárral zártuk a mérkőzést, ami tovább fokozta a szurkolóink által teremtett remek hangulatot.

Összegzés

A legutóbbi fordulóhoz képest eltérő kerettel játszottunk, most a fiatalabb játékosaink voltak jelentős többségben. Az eredményen, sem a mutatott játékunkon nem volt érzékelhető a változás, újra nagy különbséggel győztük le a Bikákat. Szeretnék gratulálni minden csapattagnak, nagyon jól dolgoztak együtt a fiúk. Megmutatták, hogy milyen felfogásban szeretnénk kosárlabdázni. Jól éreztük magunkat a pályán és a padon is. Szép volt, fiúk!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00