Újévi győztes rangadó

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Matóczay Bálint, Miháczi Ádám

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2020-01-12 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/A 19 23 15 21 78
Serdülő U14 20 18 21 21 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Goór Dániel 2, Csillag András 6, Beke Botond 3/3, Michel András, Szabó Balázs 2, Kiss Csanád 3/3, Zádor Zalán, BALOGH MÁTYÁS 25/9, Seres Milán, PATRIK-PIRK MARTIN 21, Pusztai Bence 11/6, Krajcsi Kornél 7

1. félidő

Az új esztendőben az első mérkőzésünket a Kiss Lenke KA/A csapatával játszottuk hazai pályán a Budapest Serdülő/B Bajnokság keretein belül. Kérdés volt mindkét csapat esetében, hogy a karácsonyi bejglik, és a szilveszteri kölyökpezsgők mekkora nyomot hagytak a játékosokon. Mindenesetre a jó hangulat megvolt, és izgatottan vártuk a mérkőzést az előtte lévő edzéseken már. Tudtuk, hogy igazi rangadó lesz. Első negyedben nagy erőkkel egymásnak esett a két a csapat. Ment az adok-kapok. Oda vissza potyogtak a gólok. Sajnos a második negyed végére sikerült leereszteni. De előtte ott is rendben volt a játékunk. A helyzeteinket az első félidő véghajrájában már nem értékesítettük olyan jó százalékkal, mint előtte. Pedig a helyzetkreálásig eljutottunk.

2. félidő

A nagyszünet után jobban jöttünk ki a parkettre, mint azt ellenfél. Harmadik negyed kulcsfontosságú volt a mérkőzésre nézve. Kialakítottunk egy minimális előnyt, amit utána a záró rész elején megfejeltünk még pár kosárral. Onnantól kezdve az ellenfél futott az eredmény után. Gyakorlatilag mindig volt valaki tőlünk, aki megvillant. Megdolgozott nagy szerencsénkre kitartott az előnyünk, és két pontos győzelmet arattunk.

Összegzés

A nagy számban kilátogató nézők egy igazi rangadót láthattak. Mindig leírom, és lehet már kezd unalmas lenni, de ami szép azt ne titkoljuk. A szülői gárdánk megint hatalmasat szurkoltak, és hatalmas löketet adott a csapatnak. Élményszámban ment megint, mert fantasztikus atmoszférát varázsoltak a csarnokba. Zengett a hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00