Újoncokat avattunk

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont, 1107 Budapest, Bihari

Játékvezetők: Szőke Gábor, Koncsag Csaba

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-31 13:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Ziccer Pumák 1 2 3 4 8 18
Kaszás Minik 14 16 3 10 4 47

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: BÁTI 12, Balpataki 4, VARGA 10, Konecsnyik 7, Csonka, Verebély 3, Dévai 4, Jurányi 7

1. félidő

A Kenguru Kupa 4. fordulójában ismét pályára lépett a Kaszások Mini csapata, az ellenfelek most a fiatal Ziccer Pumák és a JKC volt. Mérkőzésütközés miatt nálunk most a békási keménymag hiányzott, de Máté és Kolos személyében új fiatalok mutatkoztak be a Kenguru Kupa mezőnyében.

Az első meccsen egy lánycsapat ellen léptünk pályára, akik még kevésbé tűntek rutinosnak a kosárlabda pályán mint mi, ezért igyekeztünk egyéni és csapatfeladatokkal végigjátszani a mérkőzést. Az első negyedben Barni és Zéti voltak a pontfelelősök, majd a második négyes tudott ponterős maradni a szép passzjátéknak köszönhetően.

2. félidő

Félidőben Norbi, Andris és Bertin tudott pontot szerezni, majd továbbra is próbáltunk koncentrálni a kitűzött feladatok végrehajtására, igaz sokszor nem koncentráltunk eléggé ezekre a célokra, pedig hasznos lett volna mindenki számára. A záró negyed pontszegényebbre sikerült, csak Barni tudott pontokat szerezni, picit talán el is fáradtak többen, kevésbé figyeltünk a befejezéseknél. Végeredmény 47-18.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak a pörgős és lelkes játékhoz, többen is eddigi legbátrabb formájukat mutatták, de nagy gratuláció illeti a lányokat is akik egyre bátrabban játszottak a mérkőzés folyamán. Folytatás a JKC ellen! 

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00