Újra legyőztük őket

Kaszás Boys

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Matóczay Bálint, Rabi B. Panna

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-17 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKS Benkő 7 5 4 4 2 22
Kaszás Boys 14 13 5 12 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Halász 4, Mityók 2, Neszmélyi 6, KÖRTVÉLYESSY 14, Demeter-Nyitrai, Tóth 3, Páll, Paár 5, Herczeg, Borsányi 10, SZÉKELY 9, Daróczi 3.

1. félidő

Ismerős ellenfél ellen folytattuk a fordulót. Igyekeztem felhívni a fiúk figyelmét arra, hogy senki ne vegye félvállról a meccset, a legutóbbi összecsapásunk eredménye nem mérvadó. Tisztán U11-es ötössel kedtünk. Remek munkát végeztek a fiúk, nagyon igyekeztek védekezésben, és a támadásban is szépen teljesítettek. A zömében U12-es fiúkból álló második „sorunktól” kicsit többet vártam, de biztosan hoztuk a negyedet így is. A félidőre 15 pont előnyben voltunk.

2. félidő

Ezúttal nem jött ki olyan jól a lépést a büntetőzésnél, öt találatunk átlagosnak nevezhető. Az U11-es ötösünk folytatta a mérkőzést. Újból jó játékot mutattak a fiúk, a különbséget tovább tudtuk növelni lendületes, helyenként látványos időszakok mellett. Az záró játékrészre gyakorlatilag minden lényegi kérdés eldőlt, nem volt realitása annak, hogy bajba kerülhetünk. Az utolsó percekre elértük a harminc pontos különbséget is, és végül biztos győzelmet arattunk.

Összegzés

A KLKS Benkő csapata még nincs olyan jó helyzetben, mint mi. Mindössze heti kétszer 60 percet edzhetnek. Küzdöttek becsülettel, amiért minden dicséretet megérdemelnek. Ilyenkor mindig hálásak lehetünk azért, hogy a Kaszás játékosok milyen körülmények között készülhetnek.
A mai napon 8 mini korú játékos volt tagja a keretünknek. Mindannyiuk számára hasznos és értékes tapasztalatokkal szolgált ez a forduló is. A náluk idősebb fiúknak is remek alkalom volt ez a gyakorlásra, és megmutatkozott, hogy kinek miben kell még fejlődnie.

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00