Újra legyőztük őket

Kaszás Boys

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Matóczay Bálint, Rabi B. Panna

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-17 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKS Benkő 7 5 4 4 2 22
Kaszás Boys 14 13 5 12 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Halász 4, Mityók 2, Neszmélyi 6, KÖRTVÉLYESSY 14, Demeter-Nyitrai, Tóth 3, Páll, Paár 5, Herczeg, Borsányi 10, SZÉKELY 9, Daróczi 3.

1. félidő

Ismerős ellenfél ellen folytattuk a fordulót. Igyekeztem felhívni a fiúk figyelmét arra, hogy senki ne vegye félvállról a meccset, a legutóbbi összecsapásunk eredménye nem mérvadó. Tisztán U11-es ötössel kedtünk. Remek munkát végeztek a fiúk, nagyon igyekeztek védekezésben, és a támadásban is szépen teljesítettek. A zömében U12-es fiúkból álló második „sorunktól” kicsit többet vártam, de biztosan hoztuk a negyedet így is. A félidőre 15 pont előnyben voltunk.

2. félidő

Ezúttal nem jött ki olyan jól a lépést a büntetőzésnél, öt találatunk átlagosnak nevezhető. Az U11-es ötösünk folytatta a mérkőzést. Újból jó játékot mutattak a fiúk, a különbséget tovább tudtuk növelni lendületes, helyenként látványos időszakok mellett. Az záró játékrészre gyakorlatilag minden lényegi kérdés eldőlt, nem volt realitása annak, hogy bajba kerülhetünk. Az utolsó percekre elértük a harminc pontos különbséget is, és végül biztos győzelmet arattunk.

Összegzés

A KLKS Benkő csapata még nincs olyan jó helyzetben, mint mi. Mindössze heti kétszer 60 percet edzhetnek. Küzdöttek becsülettel, amiért minden dicséretet megérdemelnek. Ilyenkor mindig hálásak lehetünk azért, hogy a Kaszás játékosok milyen körülmények között készülhetnek.
A mai napon 8 mini korú játékos volt tagja a keretünknek. Mindannyiuk számára hasznos és értékes tapasztalatokkal szolgált ez a forduló is. A náluk idősebb fiúknak is remek alkalom volt ez a gyakorlásra, és megmutatkozott, hogy kinek miben kell még fejlődnie.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00