Újra legyőztük őket

Kaszás Boys

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Matóczay Bálint, Rabi B. Panna

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2018-11-17 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKS Benkő 7 5 4 4 2 22
Kaszás Boys 14 13 5 12 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Halász 4, Mityók 2, Neszmélyi 6, KÖRTVÉLYESSY 14, Demeter-Nyitrai, Tóth 3, Páll, Paár 5, Herczeg, Borsányi 10, SZÉKELY 9, Daróczi 3.

1. félidő

Ismerős ellenfél ellen folytattuk a fordulót. Igyekeztem felhívni a fiúk figyelmét arra, hogy senki ne vegye félvállról a meccset, a legutóbbi összecsapásunk eredménye nem mérvadó. Tisztán U11-es ötössel kedtünk. Remek munkát végeztek a fiúk, nagyon igyekeztek védekezésben, és a támadásban is szépen teljesítettek. A zömében U12-es fiúkból álló második „sorunktól” kicsit többet vártam, de biztosan hoztuk a negyedet így is. A félidőre 15 pont előnyben voltunk.

2. félidő

Ezúttal nem jött ki olyan jól a lépést a büntetőzésnél, öt találatunk átlagosnak nevezhető. Az U11-es ötösünk folytatta a mérkőzést. Újból jó játékot mutattak a fiúk, a különbséget tovább tudtuk növelni lendületes, helyenként látványos időszakok mellett. Az záró játékrészre gyakorlatilag minden lényegi kérdés eldőlt, nem volt realitása annak, hogy bajba kerülhetünk. Az utolsó percekre elértük a harminc pontos különbséget is, és végül biztos győzelmet arattunk.

Összegzés

A KLKS Benkő csapata még nincs olyan jó helyzetben, mint mi. Mindössze heti kétszer 60 percet edzhetnek. Küzdöttek becsülettel, amiért minden dicséretet megérdemelnek. Ilyenkor mindig hálásak lehetünk azért, hogy a Kaszás játékosok milyen körülmények között készülhetnek.
A mai napon 8 mini korú játékos volt tagja a keretünknek. Mindannyiuk számára hasznos és értékes tapasztalatokkal szolgált ez a forduló is. A náluk idősebb fiúknak is remek alkalom volt ez a gyakorlásra, és megmutatkozott, hogy kinek miben kell még fejlődnie.

Hasonló tartalmak

 • Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a serdülő lányok Országos B Döntője, ahova 7. kiemeltként kerültünk. Nagy elánnal készültünk erre a hétvégére és meglepetést szerettünk volna okozni. Az első meccsünket a 2. kiemelt Gödi Gólyákkal játszottuk, akikkel a szezon során azidáig egyszer találkoztunk, ahol vereséget szenvedtünk. Az első…

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00