Védekezésre alapoztunk!

Helyszín: Hódtói Sportcsarnok

Játékvezetők: Bartucz Csaba, Horgos Péter, VB elnök: Farkas Zolt

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 18:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kecskeméti KA/B 10 4 8 18 40
Serdülő I. (ffi) 22 21 17 13 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kiss Koppány 4, Kocsis Marcell, Marossy Barnabás 5/3, Márkus Tamás 2, Balogh Mátyás 5/3, SZABADOS BENJÁMIN 13, KOROMPAY DÉNES 15, Pintye Ákos 5, Zádor Zalán, Vermes Örs 5, BEKE BOTOND 3, PATRIK-PIRK MARTIN 16/12

1. félidő

Országos Főtábla VI – Y csoport tornájának Hódmezővásárhely adott otthont. Második mérkőzésünket a Kecskeméti KA/B csapata ellen játszottuk. Januárban az első főtáblán már játszott egymással a két csapat. Akkor 14 ponttal a mi csapatunk bizonyult jobbnak. Tanulva az előző főtáblán elkövetett mentális felkészültségbeli hibáinkból, most fejben sokkal felkészültebben kezdtük meg a második mérkőzést. Védekezésbe kellő energiát fektettünk bele, aminek meg is lett az eredménye. A labda nem dadogott a kezünkbe, nem voltak ki nem kényszerített eladott labdáink.

2. félidő

Harmadik negyedben legerősebb összeállításban folytatódott tovább a mérkőzés. Továbbra is magas szintű játékot mutattunk. Kemény védekezésre és gyorsindításra törekedtünk. Majd felállt védelem ellen jól ismertük fel a különböző opciókat, jól olvastuk a játékot. Záró részben a fiatalok kaptak nagyobb szerepet. Patrik-Pirk Martin bődületes dobóformában játszott. 2,5 perc alatt 3 triplát rámolt a helyére! A mérkőzést 4 triplával zárta. Nagy pacsi a társaknak is, akik jól készítették elő a dobásait, jók voltak a kiosztások.

Összegzés

Sikerrel zártuk a torna első napját. 2 mérkőzés, 2 győzelem. Függetlenül az eredménytől, sokkal jobban játszottunk, és az egész csapatot nézve sokkal jobb mentális felkészültséget mutattunk, mint az előző főtáblán. A mérkőzés után már a másnapi hazai Vásárhelyi Bikák elleni mérkőzésre koncentráltunk.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00