Védekezős meccs

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szőts Dávid, Győri Ferenc

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-04-09 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 11 7 10 20 48
Kadett I. (ffi) 11 23 16 17 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 6, VARSÁNYI 17/9, Fey, Csocsán 1, Léh
CS: Chabot, BAI 10, Finna 2, SZOBOSZLAI 3/3, KORKIN 25/6, Sebők 4

1. félidő

Kedden este a gödiek látogattak Óbudára. Fűtött minket a visszavágás vágya, hiszen bő egy hete, igaz tartalékosan és a sorozatmeccsek miatt fáradtan, de simán felül múlt minket az akkor jól játszó hazai, gödi csapat.
A hétvégén, egy rangos nemzetközi tornán részt vevő Budapest-válogatottjaink pihenőt kaptak erre a meccsre, így az első negyedet játszó 2004-es sorunkban, magas poszton, a Csocsán-Léh duóval indultunk a csatába. Ők is, és a többiek is nagyon odatették magukat védekezésben, de kezdeti jó játék után megakadtunk támadásban és az első negyed második felében már csak 3 – büntetőből elért, – pontra futotta erőnkből.
A második negyedben jöttek 2003-asaink, és jó csapatmunkával, valamint Bai és Korkin eredményes támadás befejezéseivel megnyugtató előnyre tettünk szert.

2. félidő

Fordulás után jól kezdtünk, a harmadik negyed első öt percében nem kaptunk gólt és mivel – megint bomba formában játszó – Varsányi kétszer is beköszönt a tripla vonalon túlról, valamint Korkin továbbra is szorgosan termelte a pontokat, lőtávolon kívülre kerültünk vendégeinkkel szemben.
Bár az utolsó felvonásban már egy kicsit kiengedtünk, közelebb is jöttek a gödiek, az utolsó 7 pont a mienk volt így alakult ki a különbség, ami most reális is volt a két csapat között.

Összegzés

Hátul szinte mindenki jól teljesített, viszont jó lett volna, ha nem csak 3-4 játékosunkban van pont. Az odavágón 85 pontot kaptunk, úgyhogy ilyen szempontból kijár a kalaplengetés, sok hibára késztettük ellenfelünk és egyértelműen a védekezésünknek köszönhető, hogy ilyen, viszonylag sima, lett ez a meccs.

Hasonló tartalmak

  • Idén a kadett csapattal elsődleges célunknak az országos főtáblára való került tűztük ki. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hisz a csapat nagy részben átalalkult. Első meccsünket a Csata DSE fiatalabb tehetséges csapatával játszottuk. Igazi első meccs volt, sok izgulással és pontatlanággal. Az első félidőben meghatározó volt…

  • Bár innen is a továbbjutás és a 32-es főtáblára kerülés volt a célunk, meg kell jegyeznünk, hogy a legnehezebb csoportba kerültünk a sorsoláskor. Elenfeleink az előző szezonban „A” döntőben szereplő csapatok voltak, mi mégis hittünk benne, hogy tovább tudunk jutni. Volt olyan mérkőzés, ahol a tisztes helytállás…

  • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

  • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…