Védekezős meccs

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szőts Dávid, Győri Ferenc

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-04-09 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 11 7 10 20 48
Kadett I. (ffi) 11 23 16 17 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy 6, VARSÁNYI 17/9, Fey, Csocsán 1, Léh
CS: Chabot, BAI 10, Finna 2, SZOBOSZLAI 3/3, KORKIN 25/6, Sebők 4

1. félidő

Kedden este a gödiek látogattak Óbudára. Fűtött minket a visszavágás vágya, hiszen bő egy hete, igaz tartalékosan és a sorozatmeccsek miatt fáradtan, de simán felül múlt minket az akkor jól játszó hazai, gödi csapat.
A hétvégén, egy rangos nemzetközi tornán részt vevő Budapest-válogatottjaink pihenőt kaptak erre a meccsre, így az első negyedet játszó 2004-es sorunkban, magas poszton, a Csocsán-Léh duóval indultunk a csatába. Ők is, és a többiek is nagyon odatették magukat védekezésben, de kezdeti jó játék után megakadtunk támadásban és az első negyed második felében már csak 3 – büntetőből elért, – pontra futotta erőnkből.
A második negyedben jöttek 2003-asaink, és jó csapatmunkával, valamint Bai és Korkin eredményes támadás befejezéseivel megnyugtató előnyre tettünk szert.

2. félidő

Fordulás után jól kezdtünk, a harmadik negyed első öt percében nem kaptunk gólt és mivel – megint bomba formában játszó – Varsányi kétszer is beköszönt a tripla vonalon túlról, valamint Korkin továbbra is szorgosan termelte a pontokat, lőtávolon kívülre kerültünk vendégeinkkel szemben.
Bár az utolsó felvonásban már egy kicsit kiengedtünk, közelebb is jöttek a gödiek, az utolsó 7 pont a mienk volt így alakult ki a különbség, ami most reális is volt a két csapat között.

Összegzés

Hátul szinte mindenki jól teljesített, viszont jó lett volna, ha nem csak 3-4 játékosunkban van pont. Az odavágón 85 pontot kaptunk, úgyhogy ilyen szempontból kijár a kalaplengetés, sok hibára késztettük ellenfelünk és egyértelműen a védekezésünknek köszönhető, hogy ilyen, viszonylag sima, lett ez a meccs.

Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00