Végig dominálva győztünk

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Hegedűs Attila, Vigh Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-05 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Áldás Basket 9 9 7 7 32
Serdülő U14 22 21 28 15 86

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Grósz 4, Daróczi 4, Ács 6/6, HALÁSZ 15, Raj M. 4
DEMETER-NYITRAI 21, Kun 4, TÓTH 8, Paár 2, ZÁDOR 13, Kocsis 2, Raj Z. 3

1. félidő

Nagyon agresszív védekezéssel kezdtük a mérkőzést, és ezzel jól megalapoztuk a meccs hangulatát, 9:1-es rohammal hamar kialakítottunk egy jelentős fölényt. Az első és második negyedben is egészpályás védekezésünkkel többször sikerült elérni, hogy ellenfelünk nem tudta áthozni a labdát a támadó térfélre 8 másodperc alatt, illetve több labdát is tudtunk szerezni. Támadásban nagyon sok rendezetlen védelem elleni akciónk volt, amit legtöbbször képesek voltunk pontokra váltani, vagy legalább kiharcolt faultok miatt a büntető vonalra állhattunk.

2. félidő

A második félidőt egy stabil 25 pontos előnnyel kezdtük, amit mindenképpen szerettünk volna növelni, hogy ellenfelünk ne kapjon vérszemet. Ezt sikerült is véghezvinnünk a tempónk megtartásával mind védekezésben, mind támadásban. Folyamatosan cserélgettünk, így állandóan kipihent játékosok tudták egyre tovább növelni a 2 csapat között kialakult különbséget.

Összegzés

Igaz, hogy ellenfelünktől több jó játékos is hiányzott, de sikerült dominálnunk a mérkőzést szinte a játék legtöbb elemében. Agresszívan védekeztünk, gyors tempóban támadtunk, kerestük egymást, próbáltunk egymásnak jó dobóhelyzeteket kialakítani és rengeteg támadólepattanót szedtünk. Örülök, hogy egészen a mérkőzés végéig rá tudtuk erőltetni a játékunkat az ellenfélre, így egy kemény, de jó hangulatú és élvezhető meccsen tudtuk bebiztosítani a B csoportos szereplésünket a következő fordulóra.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00