Végre győztünk!!!

Helyszín: Zrínyi Gimnázium – 1108 Budapest, Mádi u. 173.

Játékvezetők: Vigh Barnabás, Korpás Máté

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-04-09 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 6 4 4 8 6 28
Óbudai Kaszások U12 B 14 13 4 4 10 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kovács 10, Hornyák 6, Varga 6, Maurer 6, Balogh 6, Vasali 6, Andréka 3, Szántó 2, Remete 0, Varró 0

1. félidő

Második mérkőzésünket a Keresztúri SE/A csapata ellen játszottuk. VÉGRE jól tudtuk elkezdeni a mérkőzést. Sok gyors indítás, pontos passzok, sikeres befejezések. Védekezésben is sikerült megtalálnunk az embereinket, és szabályosan megállítani őket. A második negyedben is folytattuk a jó kezdést. Ennek meg is lett az eredménye 27 pont.

2. félidő

Itt megállt a pontgyártás valamiért, pedig a helyzeteink megvoltak, de egyszerűen nem tudtuk azokat pontokra váltani. Védekezésünk az megmaradt, de kaphattunk volna kevesebbet is. Az utolsó negyedben is döcögött már a gépezett, de sikerült a helyzeteinket bedobni, és a védekezésünk is a helyén volt. Kicsit ellazázott második félidő volt, de az első félidőnek köszönhetően, nem voltunk akkora veszélyben, de ez se mentség a második félidő lazább játékára.

Összegzés

VÉGRE egy jól elkezdett és folytatott mérkőzés! Aminek győzelem a vége. Az első két negyedben nagyon szépen járattuk a labdát, meg is lett az eredménye. A második két negyedben, elkezdtünk pontatlanul, lazán játszani. Négy negyeden keresztül kell koncentrálnunk. Sokszor olyan dobásokat választottunk, amit nem is értettem, mert biztos, hogy olyat nem gyakoroltunk. Annak viszont örülök, hogy az időkérés alatt megbeszélt figurát sikeresen meg tudtuk csinálni. Sok munka vár még ránk, de ebből is csak tanulni tudunk, mint az eddigi mérkőzéseinkből. Még 1 forduló van hátra, jó lenne 2 győzelemmel zárni az évet.
Gratulálok srácok! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00