Végre játszhattunk!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Boros Krisztina

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-12 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Monori SE 9 21 19 10 59
Óbudai Kaszások U16 15 11 22 17 65

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszáok: Vermes 14 ,Dulic 4 ,Balogh M 7/3 , Szabados 9/3
Cs: Kolozsvári 14/3 ,Pintye 4 ,Márton 13/3

1. félidő

Több mint 3 hónap után első tétmérkőzését játszotta a kadet csapat. Nem igazán lehetett tudni mire lehet képes a csapat,hiszen sok hiányzóval és a sok leállás miatt nem ideális edzés állapotban érkeztünk bele a mérkőzésbe. Nem volt stabil se a támadásunk se a védekezésünk. Elemi hibákat ejtettünk szinte az egész mérkőzésen. Védekezésben nem volt meg a stabilitás amiből könnyű,gyors kosarakat tudtunk volna szerezni. Támadásban a zóna elleni játékunk nagyon akadozott volt. Nem igazán tudtunk jól támadni felállt védekezés ellen ,sokszor nem tudták páran merre is kell mozogniuk. Sok eladott labdánk volt főleg a második negyedben amiből sok leindítás kosarat kaptunk.

2. félidő

A folytatásban valamivel erőteljesebben kezdtünk ,de még mindig nagyon sok volt a ki nem kényszerített hiba. Sok második lehetőséget hagytunk az ellenfelünknek,akik ezeket mind kosárral büntettek. Támadásban a letámadásnak köszönhetően sok labdát tudtunk szerezni, így jóval könnyebben tudtunk kosarat szerezni. Az utolsó negyedben annak köszönhetjük,hogy megfordítottuk a mérkőzést, hogy elkezdett a csapat úgy küzdeni ahogyan az egész mérkőzésen kellett volna. Voltak hibák még mindig, de megjöttek azok az egyéni villanások, amik eldöntötték ezt a vártnál sokkal szorosabb mérkőzést a javunkra.

Összegzés

Várható volt,hogy nehezen fogunk kezdeni,de ennyire nehéz kezdésre nem számítottam. Sok munka vár még ránk, hogy a hiányzókkal kiegészülve azon a szinten legyünk újra amit tud a csapat. A valós tudásunk körülbelül 50% nyújtottuk. Többet kell küzdenünk a pályán és a büntetőket sokkal jobban meg kell becsülnünk,mert a 18/10 nem egy jó % semmilyen mérkőzésen. Lesz ennél sokkal jobb teljesítményünk is a szezonban….!

Hasonló tartalmak

 • U14 Fiú B
 • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00

 • Dolgoznunk kell a második negyeden, illetve újra egészségessé kell válnia csapatnak. Nagyon pozitív a második félidőben tapasztalható akarat, amivel kimegyünk, erre építünk.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-11-26 Kezdés: 11:00

 • U16 Leány
 • Odafigyelésben és erőszakosságban sokkal többet kell beleraknunk egy ilyen szívós ellenféllel szemben. Nem adhatjuk meg magunkat a körülményeknek vagy a játékvezetői felfogásnak. Ma mi voltunk a puhányabbak ebben.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2022-11-27 Kezdés: 15:00