Végre meccsnap!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Simon Kristóf Kolos, Kutrik Andrea

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-10-03 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/A 10 9 16 14 49
Serdülő U14 21 37 14 30 102

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: KRAJCSI 16, SZABÓ 8, Csillag, 4, Goór 4, Lugossy 1, Sárváry 2, Herbák 7, HIDVÉGI 35/3, Horváth 4, Seres 4, NÉMETH 12, Lovas 5.

1. félidő

Hosszú volt a szünet, régen élhettük át ezt a semmivel sem összehasonlítható és pótolható érzést… Végre meccs! Egyértelmű volt, hogy a srácok már nagyon várták, hogy ismét megmérettethessék magukat éles tétmeccsen. A szezon kezdete előtt tudtunk játszani pár edzőmeccset, de azért az mégsem ugyanaz! Átbeszéltük, hogy mit is szeretnénk viszontlátni a csapattól a pályán és persze elvártuk a maximális hozzáállást védekezésben. Azt hiszem, ha mást nem is teszünk hozzá, mint az első félidei eredményt (58:19), akkor kijelenthetjük, hogy jól sikerült az idei nyitány. Jól védekeztünk és sok-sok könnyű kosarat tudtunk szerezni.

2. félidő

A folytatásban hangsúlyoztuk, hogy bár a mérkőzés legfontosabb kérdése eldőlt, még sincs vége a találkozónak. Bár sikerült tovább növelnünk előnyünket, mégsem volt ez a félidő teljesen makulátlan. A mérkőzésnek ebben a szakaszában igyekeztünk bizonyos dolgokra koncentrálni és támadásban konkrét feladatokat adtunk a játékosoknak. Főleg a harmadik negyedben, amit el is vesztettünk 2 ponttal, érezhetően megtört a ritmusunk és bizony előjött több hiba is, amit bizony orvosolnunk kell a jövőben. A győzelem természetesen egy pillanatig sem forgott veszélyben, megnyugtató győzelem lett a vége.

Összegzés

Azt hiszem mondanom sem kell, hogy a jelenlegi vírus helyzetben mennyi nehézséggel és megoldandó problémával tűzdelt felkészülésen vagyunk túl és tudom, hogy minden csapat és egyesület hasonló kihívásokkal küzdött. Érzésem szerint, a lehetőségeinkhez mérten nagyon jól sikerült a felkészülésünk és pontosan ennek kapcsán ragadnám meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a szülőknek, akik folyamatosan partnerek voltak ebben a nehéz időszakban és persze egyesületünknek, az Óbudai Kaszásoknak, akik mindent megtettek azért, hogy ne álljon le a munka. Az én szememben, amikor egy csapat meccset játszik, az nem más, mint egy csupa nagybetűkkel leírt ÜNNEP. Nagyon örülök, hogy tudtunk játszani és hogy ilyen jól sikerült a bemutatkozásunk! Ez persze csak a kezdet volt. A fontosabb meccs a feljutásért, még hátra volt…

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00