Vidám játék

Helyszín: Benkő István Református Általános Iskola és Gimnáz

Játékvezetők: Kutrik Andi, Mészáros Nádor Lajos

Nézők száma:

Mérkőzés időpontja: 2021-02-07 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA/B 9 13 14 9 45
Óbudai Kaszások U13 Leány 26 16 18 18 78

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Krajcsovich.J. 20., Horváth H.2, Horváth. A. 3. , Sterbenz P. 18, Kerékgyártó L 6. , Frenyó N. , Szakáli A, Nádasdy D.1, Bene R. 17, Kamarás L.11, Udvardy-Lakos F.,

1. félidő

Vasárnap került megrendezésre a soron következő regionális forduló. Első ellenfelünk a Kis Lenke volt, akik lelkesen és magabiztosan érkeztek meg a csarnokba. A bemelegítésünk nagyon intenzív volt és ez kihatott az egész meccsre. Az első negyedben Panka egy szép ziccerrel kezdte meg a mérkőzést. Majd a csapatból Lilla is megmutatta magát és több lepattanót is szerzett, amit utána pontra is váltott. A védekezésünkben és támadásainkban látszik, hogy milyen sokat fejlődtek a lányok az elmúlt hónapokban. A második ötösünk húzóembere Réka volt. Ebben a negyedben is sok szép öröm kosarat láthattunk.

2. félidő

A harmadik negyed elején kicsit lelassultunk és a mérkőzés küzdős jellege dominált. De a kispad egyszerre felharsant és bíztatták a pályán küzdő társaikat. Ezt követően ismét megtaláltuk a helyünket és betaláltunk a kosárba. Így a harmadik negyedet is sikerült megnyerni, bár csak néhány pontocskával.

A záró játékrészben azok is meg mertek mutatkozni, akik nem mindig a csapat húzó emberi. Jó volt látni a lányokat ilyen pozitívan és összhangban játszani.

Összegzés

Gratulálok a csapatnak győzelemért! Nagyon sok szép támadást és védekezést láttunk vasárnap reggel, ami azt mutatja hogy a nehéz edzéseknek kezd beérni a gyümölcse.

Nagyon sok munka vár még ránk annak ellenére hogy ilyen szép mérkőzést láttunk mert mindig van hova fejlődi. Jázmin 20, Panka18 és Réka 17 pontja magáért beszél, és a védekezésben tett munkájuk is példaértékű. A kosárlabda egy csapat játék és vasárnap a lányok ezt meg is mutatták nekünk. Hajrá Kaszások !

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…