Visszajutottunk az A csoportba!

U13 Leány

Helyszín: 1043 Bp. Benkő István Református Ált. Isk.

Játékvezetők: Boros Krisztina, Hegedűs Attila, MKOSZ ellenőr: Sc

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-21 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris Törekvés SE 19 13 13 8 53
Óbudai Kaszások U13 Leány 15 12 19 18 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BABAY-B. 23, Bene 6, Horváth A 1, ,STERBENZ 17, Kerékgyártó 2, KRAJCSOVICH 13, Frenyó, Horváth H,, Szakáli, Nádasdy,

1. félidő

Délután léptünk újra pályára, a Törekvés B ellen, akik nagyon magabiztosan verték azt a Kiss Lenkét aki a bronzmeccsen megszorította a DMTK-t. Előzetesen nem tudtuk mire számíthatunk így pár dolgot kijelöltünk, amiben mindenféleképp szerettünk volna javítani az első meccshez képest.
Nem változtattunk az ötösökön, ugyanúgy futottunk ki a parkettre. mint a délelőtti meccsen. Az első ötösünk tulajdonképpen jól játszott, sokan viszont először találkoztak csapdás letámadással, ez okozott némi fejtörést, de nem származott belőle nagy hátrányunk.
Kicsit aggódtam, hogy a második ötösünk, hogy fogja átvinni a labdát a letámadás ellen, mivel itt két 2009-esünk is a pályán volt, de kifejezetten okosan – higgadtan juttattuk át a támadó térfélre a lasztit.

2. félidő

5 pontos hátránnyal vágtunk neki a második félidőnek. Hamar fordítottunk egy 10-2-es futással, ezután azonban a bordó mezesek percei következtek. A negyed végére újra nálunk volt az előny, jól játszottunk, remek 1-1-ekre és jó védekezésre építettünk.
Legjobb formánkat a mai nap a negyedik negyedre időzítettük, nagyon határozott jó védekezést mutattunk be támadásban pedig több extra kosarat szerezvén elkerültük a végjátékot és magabiztosan húztuk be a mérkőzést.

Összegzés

A mérkőzés előtt nem tudtam mire számíthatunk, ha a matematikát néztük nem biztos, hogy magunkra fogadtam volna, de ezt a sportot nem papíron hanem parkettán játszák és ott most mi voltunk jobbak. Első meccshez képest Panka és Jázmin nagyon feljavultak, nagyon jó mérkőzést játszottak, sok terhet levettek Kinga válláról.
Ahogy, korábban is írtam rengeteg hiányosságunk van még, így nagyon sok elvégzendő munka vár még ránk, így remélem az edzéslátogatottsággal nem lesz gond. Következő fordulóban a BEAC/B csapata ellen játszunk, akik kilógnak ebből a régiós bajnokságból, igyekszünk minél jobban helyt állni ellenük! Szép volt Lányok, hajrá Kaszások!!!!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00