Visszarendeződések hiánya

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tőzsér Dénes,Major Ádám

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-11 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Egri VSI KOK 15 19 21 17 72
Óbudai Kaszások U16 16 18 11 21 66

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kolozsvári 26/18,Patrik 9/6, Korompay 24/12 , Szabados 7, Kocsis
Cs: Dulic,Marossy,Márton, Pintye,Lakatos

1. félidő

Felemás első félidőt produkáltunk akár a védekezés, akár a támadást veszem alapul. Pár percet leszámítva egy masszív 3-2 zónával találtuk magunkat szembe, ami ellen ha csak az eladott labdákat nézem nagyon jól játszottunk ( 6 eladott labda az egész mérkőzés folyamán). Kívülről egészen extrán dobtunk ami meccsben tartott minket. Sajnos benti játékunk fault problémák és gyenge egyéni teljesítmények miatt szinte az egész mérkőzésen nem volt, vagy csak nagyon halovány. Védekezésben rendre könnyen indítottak le minket, rendre rendezetlen védelem ellen kaptuk a kosarakat. Amikor sikerült figyelnünk a visszazárásokra egyből kontrollálni tudtuk az ellenfél játékát, felállt védelem ellen ellenfelünk nem tudott könnyen megbontani minket.

2. félidő

A harmadik negyedben sajnos teljesen megálltunk támadásban. Kinti dobásaink nem nagyon sültek, üresebbnél üresebb helyzeteket hagytunk ki. A kimaradt dobásoknál nem tudtunk lepattanókat szerezni, alig volt lehetőségünk második, harmadik szándékból pontot dobni, ami nem vetített előre sok jót a meccs hátralévő részére. Szabados buta 2 faulttal nem egészen 2 perc alatt a kipontozódás szélére sodorta magát amivel a pislákoló benti játékunk még inkább meghalt. Védekezésben iszonyú puhák voltunk. Gyenge oldalról hiába jöttek ímmel- ámmal a besegítések , mindig elcsúszva, rossz ütembe érkeztek, így csak díszkíséretet tudtak „nyújtani” az ellenfél kosara mellé. A negyedik negyedben volt lehetőségünk egálra hozni a meccset,de sajnos kimaradt zsinórban 3 tiszta kulcs dobás is és ez végleg megpecsételte a sorsunkat.

Összegzés

Megint lassan kezdtünk a meccsbe belerázódni és újra lerohanásokból és a nem megfelelő visszarendeződésekből kaptuk a pontok túlnyomó részét….. Nem lehet arra építeni egy mérkőzésen, hogy majd távoli dobásokkal meccsben tartjuk magunkat . Meg kell találni a kinti-benti játékok megfelelő arányát. Sajnos Kolozsvári, Szabados, Korompay, Patrik négyesen kívül nem érkezett pont senkitől. A padról 12 rádobásból 0 pont érkezett, ami példátlan negatív teljesítmény amióta én kosárlabda mérkőzéseket látok! Csütörtökön egy roppant fontos találkozó következik a MEAFC/A csapata ellen ami nagyban befolyásolja, hogy hányadik helyen végzünk a csoportba és milyen eredményeket viszünk magunkkal a következő körbe.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10