Visszavágtunk!

Római Kaszások

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Tahin András, Boros Krisztina

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-24 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
SZSE Teri 13 9 7 7 3 39
Római Kaszások 9 10 4 3 15 41

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Kiszely Kristóf 8 Horváth Anna 3 Horváth Áron 3 Bonifert Barnabás 5 Juhász Adrienn 10 Mihályi Barnabás 8 Felkai Dávid 2 Bakos Anna 1 Lenner Bianka 1 Kurucz Martin Horváth Hella

1. félidő

A Kenguru Kupa 6. Fordulójában az Szse Teri és a Budai Aranysakálok ellen léptünk pályára. Ez a hármas már találkozott egymással idén, akkor két vereség lett a forduló vége, reméltük most sikerül javítani az arányon.
Az SzSE Teri csapa akkor viszonylag nagy arányban győzedelmeskedett, volt miért visszavágnunk 🙂

Jól kezdtük a mérkőzést az SzSE ellen, hamar 6 pontos előnyre tettünk szert, azonban ellenfelünknek sikerülrt megfordítania az állást a negyedre végére. A második ötös igyekezett újra visszaszerezni az előnyt de amikor már csak 2 pontra volt ellenfelünk, mindig nekik sikerült eredményesnek lenni, így 3 pontos hátrányból indultunk büntetőzni.

2. félidő

Sajnos 11 kisérletből összesen 4 hullott be ( Barnus, Anna, Nusi és Kristóf volt eredményes) így 6 pontot kellett már le dolgoznunk a második félidőben. A harmadik negyedben hiába küzdöttünk a különbség továbbra sem akart csökkenni, sőt 10 pontra is növekedett, így már csak egy hatalmas hajrában reménykedhettünk. És sikerült! Barnus, Barnabás,Adri, Bianka egymás után gyorsan visszahozta a reményeket így egy fergeteges hangulatú végjáték következhetett ahol harcosságunknak köszönhetően többször is kísérleteztünk a büntető vonalról és 6/4 be is ment végre! Végeredmény 41-39 ide!

Összegzés

Nagyszerű győzelmet sikerült aratnunk ismét egy olyan csapat ellen akiktől év elején vereséget szenvedtünk. Boldog vagyok hogy 10 pontos hátrányból sikerült visszajönni és kaparni az utolsó másodpercekig. Le a kalappal a szülők előtt is akik nagyszerű hangulatot teremtettek!Folytatás az Aranysakálok ellen!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00