Visszavágtunk

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Bárány Levente, Adjudani Pezsman

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-05-05 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Törpék 0 13 7 2 10 32
Békási Kaszások 22 7 4 18 7 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: BABAY-BOGNÁR KINGA: 21, MITYÓK NORBERT: 10, PAÁR GERGELY: 6, DARÓCZI BALÁZS: 6, PÁLL CSABA: 4, Réthy Levente: 4, Zádor Nimród: 2, Kurdoglu Ates: 2, Grósz Ádám: 1, Dzsudzsák Márk: 1, Ács Péter: 1, Forgó Ambrus: 0,

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kölökös Törpék ellen játszottuk. Az előző fordulóban már játszottunk velük, akkor sajnos kikaptunk, így volt bizonyítási vágy a srácokban. Hatalmas nagy lendülettel kezdtük el a mérkőzést, 22 pontot dobtunk, míg az ellenfél nem tudott pontot szerezni az első negyedben. A második negyedben már ellenfelünk is betalált a gyűrűbe és meg sem álltak 13 pontig. Mi 7 ponttal tudtunk válaszolni ebben a negyedben. Így az első félidő eredménye 29-13 a javunkra.

2. félidő

Büntetődobásnál nem céloztunk annyira pontosan most, így 4 darabot tudtunk értékesíteni. Harmadik negyedben folytattuk a lendületes játékot, sorban dobtuk a kosarakat, és most 18 pontig jutottunk. Az utolsó negyedben kicsit visszaestünk a pontszerzésben, de nem forgott kockán a mérkőzés. Így a végeredmény 58-32 lett.

Összegzés

Nagyon nagy lendülettel kezdtünk neki ennek a mérkőzésnek. Kinga szállította az első negyedben a pontokat egymás után, de Levi, Gergő és Balázs is hozzátett a közöshöz. Szorosan védekeztünk az embereinken, amikből labdákat tudtunk szerezni, és üres ziccereket tudtunk dobni.
Szerzett labda után futottunk a széleken, és lőttük előre az üres társaknak a labdát.
Mindenki hozzátett a mérkőzéshez. Lehet, hogy nem pontokkal, ha nem védekezéssel, mert mindenki szívvel-lélekkel védekezett. Ott volt mindenki az emberén, közel, agresszívan. Nagyon jó volt látni, hogy megint csapatként játszottunk.

Gratulálok a győzelemhez srácok!!!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…