Visszavágtunk

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Bárány Levente, Adjudani Pezsman

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-05-05 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Törpék 0 13 7 2 10 32
Békási Kaszások 22 7 4 18 7 58

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: BABAY-BOGNÁR KINGA: 21, MITYÓK NORBERT: 10, PAÁR GERGELY: 6, DARÓCZI BALÁZS: 6, PÁLL CSABA: 4, Réthy Levente: 4, Zádor Nimród: 2, Kurdoglu Ates: 2, Grósz Ádám: 1, Dzsudzsák Márk: 1, Ács Péter: 1, Forgó Ambrus: 0,

1. félidő

Első mérkőzésünket a Kölökös Törpék ellen játszottuk. Az előző fordulóban már játszottunk velük, akkor sajnos kikaptunk, így volt bizonyítási vágy a srácokban. Hatalmas nagy lendülettel kezdtük el a mérkőzést, 22 pontot dobtunk, míg az ellenfél nem tudott pontot szerezni az első negyedben. A második negyedben már ellenfelünk is betalált a gyűrűbe és meg sem álltak 13 pontig. Mi 7 ponttal tudtunk válaszolni ebben a negyedben. Így az első félidő eredménye 29-13 a javunkra.

2. félidő

Büntetődobásnál nem céloztunk annyira pontosan most, így 4 darabot tudtunk értékesíteni. Harmadik negyedben folytattuk a lendületes játékot, sorban dobtuk a kosarakat, és most 18 pontig jutottunk. Az utolsó negyedben kicsit visszaestünk a pontszerzésben, de nem forgott kockán a mérkőzés. Így a végeredmény 58-32 lett.

Összegzés

Nagyon nagy lendülettel kezdtünk neki ennek a mérkőzésnek. Kinga szállította az első negyedben a pontokat egymás után, de Levi, Gergő és Balázs is hozzátett a közöshöz. Szorosan védekeztünk az embereinken, amikből labdákat tudtunk szerezni, és üres ziccereket tudtunk dobni.
Szerzett labda után futottunk a széleken, és lőttük előre az üres társaknak a labdát.
Mindenki hozzátett a mérkőzéshez. Lehet, hogy nem pontokkal, ha nem védekezéssel, mert mindenki szívvel-lélekkel védekezett. Ott volt mindenki az emberén, közel, agresszívan. Nagyon jó volt látni, hogy megint csapatként játszottunk.

Gratulálok a győzelemhez srácok!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00