Visszavágtunk

Serdülő (női)

Helyszín: Huzella Tivadar Ált. Isk. – Göd

Játékvezetők: Németh Patrik, Nagy-Pál Petra

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-02-20 18:50:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 7 14 15 4 40
Női Serdülő 12 18 14 17 61

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Csicsvári 2, Csocsán, Babay-Bognár 8, Kocsis 4, BOBVOS 15, Henglár, Kerékgyáró, Sterbenz 2, Nagy 12, EVELLEI 18

1. félidő

Csütörtök este Gödre látogattunk egy elhalasztott meccset pótolni. Ellenfelünket már ismertük, mivel idén már kétszer is játszottunk egymás ellen, és a legutóbbi találkozó miatt volt is miért visszavágnunk!
Az első percek gólcsendben teltek, mind a két oldalt rengeteg hiba volt. Az első kosárra a negyedik percig kellett várni, mi zörrentettük meg a hálót elsőre majd ellenfelünk fordított. Védekezésünk a meccs már ezen szakaszában magas hőfokon égett, minden pontért vért izzadtak a gödiek. Támadásban azonban nem találtuk a ritmust. A második játékrészben jobb volt a támadásunk, pontosabb ez az eredményben is megmutatkozott. Elzárás védésünk nem volt az igazi több pontot is kaptunk a hibás védekezés miatt.

2. félidő

A harmadik negyedben felváltva estek a kosarak, hol itt hol ott, 15-14-re veszítettük el ezt a negyedet. Nagy futása nem volt az ellenfélnek, de a negyed végére 8 pontra megközelítettek minket. Nagyon oda kellett figyelnünk, mert múltkor 18 pontos hátrányból álltak fel és fordították meg ellenünk a meccset. Most nem engedtük ki a kezünkből a meccset és a legjobb negyedünket produkálva 17-4-re húztuk be.

Összegzés

Mindig nehéz egy hétköznapi mérkőzés, ráadásul késő este idegenben játszottunk. Nagyon örültem, hogy a múltkori vereség a Lányokat is zavarta és ők is vissza akartak vágni. Védekezésünk az egész mérkőzésen nagyon jó mentalitású volt, minden kosárért keményen meg kellett dolgoznia a gödieknek. Egyénileg Mandus 15 pontja mindenféleképp kiemelendő, mezőny munkája mellett, most a kosárszerzésben is jeleskedett! Hanna volt még motorja a csapatnak, nehéz helyzetben mindig hátára vette a terhet! Szép volt Lányok! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…