Voltak biztató egyéni teljesítmények

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jurászik László, Sersovszky Gergely

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-13 11:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
OSE Amazonok 17 9 15 21 62
Női Serdülő 10 12 2 14 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Bene 1, Bobvos 2, Csicsvári 7, Csocsán, HENGLÁR 6, KERÉKGYÁRTÓ, Kocsis 3, Krisztián 2, Pintye, ROMPOS 8, Sterbenz 2, Mahmoud 6

1. félidő

Első Pest megyei meccsünkre készültünk vasárnap ebédidőben. A csapat egyik fele túl volt már egy edzőmeccsen délelőttről, a másik fele frissen érkezett. Ellenfelünk az oroszlányi lányok voltak, nem ismertük őket, így nem tudtuk mire számítsunk.
Az első negyedben támadásunkban nagyon sok pontatlanság volt, védekezésben pedig nem tudtuk megállítani ellenfelünkben két fizikálisan erősebb lányt. Hamarabb fel kellene venni mezőnyben, mert ha engedjük felgyorsulni, onnantól nincs esélyünk. A második negyedet ugyan megnyertük, de nem találtuk saját ritmusunkat. Felállt védelem elleni támadásaink nagyon döcögtek, gyorsindításunk nem volt.

2. félidő

Bíztam benne, hogy a második félidőben tudunk előrébb lépni, mind védekezésben mind támadásban. Védekezésünk nem volt rossz, de a támadásunk teljesen meghalt. Fizikálisan ebben a játékrészben teljesen fölénk nőttek, amivel pedig ezt kompenzálhattuk volna az teljesen hiányzott.
A negyedik játékrészre támadásunk javult, védekezésünk azonban szétesett. Felállt védelem ellen több szép jelenetünk is volt itt.

Összegzés

Hasznos mérkőzést játszottunk a mai napon, a két csapat nagyjából hasonló erősségű volt. Náluk több 2006-os lány is volt, emiatt fizikálisan fölénk nőttek, illetve taktikailag is használtak olyan játékelemeket, amikkel nálunk van aki most találkozott először. Az egész mérkőzésünket jellemezte, hogy hiányzott a kommunikáció, enélkül nem lehet elzárásokat hatékonyan levédekezni. Ebben a bajnokságban elsődleges célunk, hogy akikre máshol kisebb szerep hárul, itt kibontakozzanak. Ebből a szempontból értékelve 3 játékosunkkal is nagyon elégedett vagyok (Zita bátor játéka, Anna lendülete-küzdése, Luca rengeteg lepattanója), de vannak, akiktől ennél mindenféleképpen többet várok! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00