Feljavuló teljesítmény, előremutató játék

Helyszín: Bercsényi Gimnázium

Játékvezetők: Fehérvári Gergely, Szappanos Máté

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-17 20:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Lehel Kosársuli 14 13 14 10 51
Óbudai Kaszások U18 15 22 23 22 82

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA:
Dobossy 6/3, Varányi 5, Chabot 2, SAFRANKA 15, Orbán 8
CS: Konta 8, SZÁNTÓ 16/6, Dócs 6, VASALI 6, Sebők 6, Csocsán 4

1. félidő

Nehéz mérkőzés várt ránk csütörtök késő este Jászberényben az otthon erős Lehel Kosársuli ellen, hiszen Óbudán is csak komoly nehézségek árán tudtuk őket legyőzni. Az első negyed alapján úgy is tűnt, hogy valóban nehéz meccs lesz, mert ekkor rettenetesen összeszedetlenül, fegyelmezetlenül játszottunk, nem sok minden valósult meg abból, amire készültünk.
A második negyedtől kezdve azonban tudtunk váltani és kihasználva szerkezeti fölényünket fokozatosan húztunk el a hazaiaktól. Szántó jó védekezései stabilitást adtak a hátsó alakzatunknak, lendületben voltunk a nagyszünetre fordulva.

2. félidő

Nem tett jót a szünet és az első percekben közelebb tudtak kerülni a hazaiak, de időben megálljt parancsoltunk a felzárkózási kísérletüknek. Szerkezetet váltva újra rátaláltunk a megfelelő útra és a végig kiváló teljesítményt nyújtó Szántó, szinte, egymás után dobott két triplája azt jelentette, hogy egy híján 20 ponttal vezettünk már a 26. percben. Ekkor már el is dőlt a meccs, és a maradék időben Vasali vezetésével felszabadult, jó játékkal, jó csapatmunkával rukkoltunk ki, amire nem nagyon volt eddig példa.

Összegzés

A sok játékosunkat érintő U-20- junior sorozatterhelés közepette, amikor is 1-2 naponta kell pályára lépni, nagyon jól jött, hogy mindenki be tudott tenni a közösbe és jól elosztva a játékperceket ilyen jó teljesítményre voltunk képesek ( a második negyedtől kezdve…). Valami ilyesmit várunk magunktól!

Hasonló tartalmak

  • Hosszabb szünetet követően szombaton a Városmajorban került megrendezésre a leány junior bajnokság Közép-Magyarországi régiójának keresztjátéka, ahol négy csapat küzdött azért, hogy jogot szerezzen a Regionális Bajnokok Döntőjébe kerülésre.

     

    Elsőként a Nagykőrös csapatával mérkőztünk, akikről előzetesen annyit tudtunk, hogy jó szerkezetű csapattal rendelkeznek, emiatt nagyon fontos volt,…

  • U16 Leány
  • Az első negyedben mutatott játék nagyon előremutató volt. Sajnos az A döntőért nem harcolhatunk, pedig úgy érzem, hogy nagyon megérdemelték volna a lányok. A B döntőben szeretnénk bizonyítani!

    Bajnokság: OKB Országos Főtábla

    Időpont: 2024-04-17 Kezdés: 18:15

  • U16 Leány
  • Az elmúlt hetekben sokat léptünk előre a nagyobb iramú mérkőzéseknek is köszönhetően és Kinga távollétében a többiekre is nagyobb felelősség hárult, amitől szintén sokat fejlődtünk egyénileg is. Várjuk…

    Bajnokság: OKB Országos Főtábla

    Időpont: 2024-04-14 Kezdés: 11:00


  • Összességében azt hiszem, elégedettek lehetünk a tapasztaltakkal és mindenki kellő játéklehetőséget is kapott. Máté nagy kedvvel, lendülettel, jó szériában játszott, és Aidan is kezd régebbi formájához visszatérni. Önmagukhoz…

    Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

    Időpont: 2024-04-21 Kezdés: 14:00