Irány a C-csoport!

Újpest-MT/A _ Kaszás Girls (U11)
37 48
  • Helyszín: Tüske Csarnok
  • Vezette: Csoma VIktor, Komlódi Benedek
  • Nézőszám: 40

 

1. félidő

Az Újpest is legyőzte a Budaörsöt, így a feljutásért játszott a két csapat. Korábban már találkoztunk velük egyszer, akkor vesztesen hagytuk el a parkettet, akkor ellenfelünk legjobbja 34 pontot dobott. Tudtuk, hogy ezt most nem hagyhatjuk, így Panka rögtön kezelésbe vette. Az első negyedük volt ellenfelünk erős ötöse, de sikerült megfognunk őket, és két pontos előnnyel fejeztük be a negyedet. A második negyedben, Nóci vette kezébe a karmesteri pálcát, okosan fegyelmezetten játszva tovább nüveltük az előnyt.

2. félidő

A félidőben nem voltunk pontosak, 5 találat szintúgy kevés mint a 6. Oda kell koncentrálni, be kell dobni 9-10-11-et! 9 pont előnnyel mentünk neki a harmadik negyednek, kettő oda lett a vége. Támadásban voltak gondjaink a 4 szerzett pont nagyon kevés… Ellenfelünk ügyes gyereke lehetetlen helyzetekből szerezte a kosarakat, megtörte ezzel lendületünk. A zárójátékrészben, nagyon okosan kosárlabdázva, kemény védekezéssel megfordítottuk a meccset, sőt 10 pontot is ráraktunk!!!

Összegzés

Micsoda meccs volt!!!
Meccs előtt annyit kértünk a lányoktól, hogy nagyon vigyázzunk az eladott labdákra, mert jól indít ellenfelünk. Nem volt könnyű dolgunk, mert ellenfelünk nem volt hajlandó közel jönni és védekezni, ez szokatlan volt számunkra, hiszen nem ehhez vagyunk szokva. Szerencsére türelmesen megvártuk még vagy ránk rontanak vagy bónuszt dobhattunk. Védekezésben kiszedtük az ellenfél legjobbját, „csak” 17 pontot szerzett. Egyénileg Nóci támadása volt elképesztő, negyedik negyedben óriásit játszott. Panka védekezése volt még elképesztő, aki nem engedélyezett könnyű dobást emberének. Ezen kívül az egész csapatot ki kell emelni, minden egyes játékos hatalmasat hajtott, küzdött, melózott. A kispad pedig 6. játékosként volt jelen. Ezzel a két győzelemmel feljutottunk a C csoportba, ahol be kell bízonyítanunk, hogy oda valók vagyunk! Két ellenfelünk a Csata és a Darázslányok lesznek, két lánycsapat ellen kell bízonyítanunk. 1 hónapunk van, addig edzésen 100%-ot bele kell tenni! Szép volt a mai, csak így tovább!Meccsek után három szülinaposunkat is megünnepltük, Isten éltesse Pankát, Zelmit, Rékát! 🙂
Hajrá Lányok! Hajrá Kaszások!!!

 

 

Hasonló tartalmak