Kaszás Girls út

Péntek későreggel indultunk a Kaszás Csarnoktól. Az utazásunk kellemesen telt, délután 1 órakor már el tudtuk foglalni a szállást. Gyors kipakolás után mentünk ebédelni, majd pólókat készítettünk textilfilccel a délutáni meccs előtt.

 

Ellenfelünk a Rátgéber Akadémia csapata volt. Első negyedben sok kosár született, egy pontos előny nálunk. Második negyedben is tovább ment a pontgyártás, 9 pontos előnnyel fordultunk. A harmadik negyedben tovább növeltük a különbséget, a negyedik negyed inkább a védekezésről szólt. A meccs vége 63-48 lett a javunkra.

 

A vacsorát mi készítettük, bolognai spagettit. Vacsi után még egy activityt játszottunk alvás előtt.Elméletileg szombaton is játszottunk volna, de végül a Pécs nem tudta megoldani, hogy mérkőzést játszunk. Így erre a napra nem sok teendőnk volt. Orfűre mentünk, ahol a tóban tudtunk pancsolni. Délután közösen főztünk egy paprikáskrumplit, este csapatjátékokat játszottunk.

 

Vasárnap reggel indultunk Várpalotára, ahol délután 3-ra voltunk hivatalosak. Útközben megálltunk a Balatonon Aligánál, fürődtünk egyet, majd mentünk tovább Várpalotára. Éppen 3-ra értünk fel, ahol egy gyors melegítés után dobták is a labdát. Az első három negyed szorosan alakult, 26-26-al fordultunk a negyedik negyedre. Itt elővettük gyilkos énünket, és mentünk egy 20-5-t így 46-31-re nyertünk.

 

Hazafele út előtt még pizzáztunk egyet (megint:)), este 7 körül értünk haza a Kaszás Csarnokhoz. Nagyon jó hangulatú hétvégét tudhatunk magunk mögött, ahol végül csak két mérkőzést tudtunk játszani, de mindkettőt sikerült megnyernünk! Szép volt lányok!

 

A CSAPAT: Babay-B. Kinga, Bene Réka, Bobvos Mandula, Csicsvári Zelma, Csocsán Fruzsina, Czirkos Panka, Hámori Zara, Henglár Zita, Krajcsovich Jázmin, Krisztián Szonja, Mahmoud Nóra, Pintye Orsolya, Printschler Krisztina, Zámbó Zita

 

Köszönjük az egyesület és szülők támogatását, mellyel létrejöhetett ez a hétvége! A Gazella lányoknak még egy ÓMK négyesdöntő van hátra, a többiek számára pedig egy szülő-gyerek mérkőzés!

 

 

van der Meer Loránd, Naményi Márk  edzők

Hasonló tartalmak