NB1: A hosszabbításban sem tudtunk javulni

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Bagi Bálint, Téczely Roland, Farkas Péter (Domokos Lőrinc)

Nézők száma: 70

Mérkőzés időpontja: 2023-01-14 16:45:00

 

Csapatok 1 2 3 4 H1 Végeredmény
Óbudai Kaszások 23 26 11 19 7 86
Salgótarjáni KSE 17 19 21 22 12 91

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: BOROS 18/9, Czura 12/6, Farkas 9/6, Ormai 4, Láncos 1

Cs: ARMAGHANI 31/6, Bartos 4, Varsányi 2, Bodnár, Tichov 5/3

1. félidő 

Hatalmas energiával és sebességgel kezdtük a mérkőzést és állva hagytuk ellenfelünket, így hamar időt is kellett kérniük. Az időkérés után sikerült zárkózniuk, de a mérkőzés képe még mindig óriási hazai előnyt mutatott. A jó sebesség mellé, jó dobószázalék is társult és pár buta védekezési hibától eltekintve uraltuk az első játékrészt. A friss játékosok is jól szálltak be a padról, növelve előnyünket így a félidei pihenőt magabiztos vezetéssel kezdhettük.

2. félidő 

A második félidőre sajnos teljesen más mentalitással jöttünk ki, gyakorlatilag saját butaságainkból hoztuk vissza ellenfelünket a mérkőzésbe. Rengeteg ki nem kényszerített eladott labdánk volt, lelassultunk és akadozott a támadójátékunk. A negyedik negyedre sem sikerült javítani, ellenfelünk át vette a vezetést, de a végső dudaszó előtt sikerült egyenlítenünk, így következhetett a hosszabbítás. A ráadást jól kezdtük, 6-0-s futás után úgy tűnt, hogy visszatért a remek forma, majd ismét beszakadt a teljesítmény és az ellenfél extrája is megvillant, nem sikerült megnyernünk a nagyon fontos mérkőzést.

Összegzés 

Nagyon keményen készültünk erre a mérkőzésre, mindenképpen szerettük volna megnyerni ezt a találkozót. Úgy gondolom, hogy az első félidőben állva hagytuk az ellenfelünket. A megbeszélt dolgokat meg tudtuk valósítani a pályán, ennek köszönhető volt a félidei előnyünk. A harmadik negyedben támadásban gyakorlatilag teljesen megálltunk, lelassultunk, 11 pontot dobtunk ebben a játékrészben. A negyedik negyed nagyon esemény és érzelemdús volt, melynek végén egált mutatott az eredményjelző. A hosszabbításban nagyon sok buta hibát vétettünk, amit ellenfelünk könyörtelenül megbüntetett. Ez van, megyünk tovább, edzünk tovább, meg szeretnénk mutatni, hogy ennek a csapatnak nem itt a helye és sokkal többet tudunk a jelenleginél!

 

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00