U11 Leány: Sikeres kezdet

A bajnokság első fordulóját az „I” csoportban kezdtük, lány csapatok ellen. Az ellenfelek a korosztály fiatalabb játékosaiból álltak, míg nálunk a csapat vegyes korosztályú volt. Fizikai fölényünk mindkét mérkőzésen végig érezhető volt.

Kőbányai Kisdarázslányok ellen kezdtünk, határozottan, jól védekezve, sok kosarat értékesítve. A második félidőben a rutinosabb játékosokat pihentetve ellenfelünk támadó játéka erősödött, de így is szép megoldásokkal, pontos dobásokkal fejeztük be támadásainkat.  

 

Második mérkőzésre, különösen a második félidőre elfáradtak a fejek, nehezen koncentráltunk a fiatal Csata Manók ellen, de Kutrovácz Réka és Peredy Bori kézben tartotta a meccset.

 

Öröm volt nézni a Gyermek bajnokságban kiegészítő szerepet betöltő játékosok hogyan lépnek elő és vállalják fel a meccset, mennyivel rutinosabb megoldásokat választanak.

A csapat fele először játszott „igazi” mérkőzést. Nagyon izgultak a gyerekek, sok mindenre kellett figyelni, a játék gyors volt, az állandó változások kihívást jelentettek mindenkinek.

Támadásból védekezésre váltani, megtalálni időben az emberünket, jól helyezkedni, figyelni a játékvezetői utasításokra a kezdeteknél még nagyon nehéz és összetett feladat.

Biztos vagyok benne, hogy ez a két győzelem, még ha fiatalabbakkal is játszottunk, nagy lökést ad a következő időszak edzéseire, fordulókra.

Gratulálok minden Kaszás kenguru játékosnak, jó felfogásban, harcosan és lelkesen játszottak ezen a szombaton.

 

Sok munka vár ránk, egyéni és csapat játék tekintetében egyaránt.  

Óriási élmény és tapasztalat volt ez az első forduló játékosnak, szülőnek és edzőnek egyaránt.  

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Hajrá Kaszások!

 

2022.10.22. U11 1. forduló, I csoport

 

Óbudai Kaszások Girls – Kőbányai Kisdarázslányok 66 – 9

(16-0, 18-1, 8-8, 24-0)

FILEP L. (12), PEREDY P. B. (12), KUTROVÁCZ R. (11), KOZÁK SZ. (11), Kárpáti H. (8), Sárközy G. (4), Matuszka M. (4), Tóth J. (2), Égető A. (1), Molnár M. (1)

 

Csata Manók – Óbudai Kaszások Girls 23 – 43

(7-18, 5-14, 9-9, 2-2)

KUTROVÁCZ R. (19), PEREDY P: B. (7), Kozák Sz. (5), Matuszka M. (3), Tóth J. (3), Sárközy R. (2), Molnár M. (2), Kárpáti H. (1), Filep L. (1),


Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30