U18 Fiú: Feltett kézzel

Helyszín: Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Gaál István

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-10-13 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya 23 20 13 16 72
Óbudai Kaszások U18 5 12 13 13 43

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Michel 2, Dulic 5/3, Korompay 2, Szabados 4, Antal 7/3
Cs.: Kolozsvári 4, BALOGH 8, Patrik-Pirk 5, LONTAY 6, Beke , Kocsis, Sipos

1. félidő

Gyorsan következett a második mérkőzés, ami megmutatta számunkra, hogy a Kiemelt Országos versengésben folyamatosan élesnek kell lenni, nem fér bele a kihagyás.
Az első negyed 3. percében jött az első időkérés, ekkor 8-0 állt a táblán, sajnos az időkérés sem törte meg az ellenfél lendületét, vagy ébresztett fel minket így egy nagyon erőtlen első negyedet zártunk.
Második negyedünkben adtunk magunkról először életjelet, volt már jó periódusunk, azonban ellenfelünket nem sikerült még mindig lassítani, így ha kicsivel jobban is játszottunk a különbség még továbbra is nőtt a félidőig.

2. félidő

A harmadik negyedünket tompán kezdtük támadásban, azonban védekezésünk elkezdett felnőni a feladathoz, sikeresen lelassítottuk az ellenfelet, így a negyed részeredménye egál lett, ami az előző kettőt alapul véve szép teljesítmény
Sajnos az utolsó játékrészre nem tudtunk magasabbra kapcsolni, viszont ellenfelünket sem engedtük, ebben a periódusban már voltak küzdelemre, emlékeztető jelek. A mérkőzés végén teljesen megérdemelten örülhetett a hazai csapat, sajnos mi, a mai nap ezt tudtuk kihozni.

Összegzés

Feltartott kézzel kezdtünk, és kellett egy félidő mire rájöttünk, hogy fegyelmezett, pontos védekezéssel mérkőzésben maradhattunk volna. Probléma nincs, következő mérkőzésre koncentrálunk, igyekszünk jól felkészülni, és folytatni a megkezdett munkát.

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…