Áramszünet a második negyedben

Kadett I. (ffi)

Helyszín: IV. ker Nyár u. 4.

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Waigand Ágoston

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2019-11-09 10:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KLKA 15 24 19 26 84
Kadett I. (ffi) 12 6 15 15 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Medveczky 9, Marossy 2, Kocsis, VERMES 7, CSOCSÁN 6
CS: Duránszkai 2, Szabados 4, Németh, Dulic 5, Márkus 6, KOLOZSVÁRI 5

1. félidő

A KLKA első számú csapatához látogattunk szombat délelőtt. Azt lehetett sejteni, hogy erősebbek lesznek, mint mi, de egy jó meccs, valamint annak reményében érkeztünk, hogy az elmúlt időszakban gyakorolt dolgokat a pályára tudjuk vinni.
Ez a célunk 13-14 percig valósult meg a mérkőzés elején, ahol hullámzóan ugyan, de viszonylag szervezetten játszottunk. Jó volt az átmeneti játékunk és felállt védelem ellen is sokszor megtaláltuk a helyzeteket, amiket azért jobb százalékkal is értékesíthettünk volna.
19-16 után mintha lehúzták volna a rolót, ellenfelünk egy 20-2-es futással eldöntötte a mérkőzést. Ennek több oka volt. Csocsán, aki, főleg védekezésben, nagy stabilitást adott játékunknak, a második negyed elejére már 4 faulttal rendelkezett, az ő kiválása sem tett jót, ill. a cseréink nemhogy hozzátenni nem tudtak, inkább nagyon sokat elvettek a játékunkból.

2. félidő

A harmadik negyedben ismét a kezdő 5-6 játékosunk volt túlnyomórészt pályán, így egy kiegyenlített, egál közeli negyedet tudtunk játszani, sok értékes megmozdulással. A negyed vége felé a jég is megtört, amikor az eléggé indiszponáltan játszó Duránszkai 12. dobása végre a gyűrűben kötött ki…!
Az utolsó etapban a korábban gyengélkedő játékosaink is tudtak javítani, igaz ekkor már a hazaiaknál is a máskor kevesebbet játszók voltak a pályán. Különösen Kolozsvári megoldásai voltak kiemelhetőek, aki a csapda elleni helyzeteket kreatívan és jól oldotta meg és sokat tett azért, hogy szoros legyen a záró felvonás is.

Összegzés

Az látszik, hogy csapatunk második felének egyelőre ez még magas szint. A KLKA-nál azért lesznek könnyebb ellenfeleink, akik ellen majd jobban tudunk érvényesülni. Nyilván, a fizikális hátránnyal nehéz mit kezdeni, csapatunkban sok a későn érő játékos. De a mentalitásban lehet és muszáj is nagyon sokat fejlődni, mert ez egyelőre csapatszinten is elég kevés. Egyelőre nem sok jó versenysportoló alkotja „B” csapatunkat, bőven van hová fejlődnünk!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…