Ellenállhatatlan játék

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola, Menyecske utca

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Horváth Kinga

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-01-20 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapest Basket 11 14 13 28 66
Serdülő I. (ffi) 36 17 32 15 100

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 8, Kiss Csanád 4, Kocsis Marcell 5/3, BALOGH MÁTYÁS 9/3, Márkus Tamás, Szabados Benjámin 24, KOROMPAY DÉNES 20/6, Pintye Ákos 5/3, Patrik-Pirk Martin 13/3, Vermes Örs 7, MICHEL ANDRÁS, Dulic Damjan 5/3

1. félidő

Következő mérkőzésünket a Budapest Serdülő/B Bajnokságban a Budapest Basket csapatával játszottuk idegenben. Kérdés volt, hogy a reggeli mérkőzés lévén feltudunk –e ébredni időben. Megfelelő bemelegítés után, sikerült ellenállhatatlanul megkezdenünk a mérkőzést. 2 perc alatt kettő triplát dobtunk felállt védelem ellen. Mindamellett bentről is eredményesek voltunk, a negyed végére 25 pontos előnyt sikerült kidolgoznunk. Második negyed már kiegyenlítettebb volt. Védekezéssel és a belé fektetett energiával voltak gondok.

2. félidő

Harmadik negyedben új lendületet kapott a csapatunk, mindkét oldalon domináltunk. Záró részben valamicskét lassult a játékunk. Végül Kocsis Marci stílusosan bevágott egy triplát, amivel kerek 100 pontra duzzasztotta a csapatunk pontjait. A mérkőzést magabiztosan 66-100-ra megnyertük!

Összegzés

Összességében örülök, mert jól játszott a csapat, függetlenül az eredménytől. Vasárnap korareggeli kelés sem vette el a játékkedvünket. Motivált, küzdős szellemet képviseltünk. Csak így tovább! Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…