EYBL II.: Csúnya befejezés

Helyszín: Wloclawek, Lengyelország

Játékvezetők: Dariusz Nejman, Jakub Borkiewicz

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2020-01-19 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TKM Wloclawek 26 40 32 22 120
Kadett I. (ffi) 11 8 15 21 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy, Varsányi 2, Orbán 11, KOLOSZÁR 16/6, DÓCS 20/6,
CS: Korompay, Chabot, Csocsán ,Léh 4, Katona 2, Korpás

1. félidő

Az utolsó napra maradt még egy borzasztóan nehéz próbatétel a hazai csapat ellen. A lengyelek elképesztően felszívták magukat a saját rendezésű tornára, mindenkit, még az olaszokat is legyalulták, sok jóra nem számíthattunk.
Szépen akartunk búcsúzni a sorozattól, ám ez egyáltalán nem sikerült.
A pályán nem érvényesült a lengyel-magyar barátság, úgy estek nekünk, mintha az éltük múlott volna rajta. Elfáradó, elbizonytalanodó játékosaink mellet kényük-kedvükre cikáztak a hazaiak, már a félidőre 40 pont volt a különbség a csapatok között.

2. félidő

Csak az utolsó percekre tudtunk egy kicsit ellenfelek lenni, némi szépségtapasz, hogy az utolsó negyed szorosan alakult.

Összegzés

A sorozatterhelés egy külön műfaj és ahogy Óbudán is, itt is nagyon kifújtunk a 4. meccsünkre.
Kár érte, mert az itt lejátszott eddigi meccseinken nagyon sok pozitívumot produkáltunk és sok mindenben fejlődtünk. Ezt az utolsó mérkőzést azonban jobb elfelejteni!
Nagy dolog, hogy egy ilyen sorozatban részt vehettünk, kaptunk egy jókora ízelítőt abból, hogy a különböző nemzetek legjobbjai közé tartozó csapatok milyen felfogásban játsszák ezt a játékot. Ugye, mi még a hazai mezőnyben sem vagyunk az elitben, így egy ilyen tornán rengeteg olyan tapasztalattal gazdagodhattunk, ami hozzájárulhat a fejlődésünkhöz!
Köszönjük, hogy itt lehettünk! Köszönjük a klubunk valamint a szülők segítségét, hogy Európa legerősebb nemzetközi versengésének részesei lehettünk!

Végül pedig köszönjük a Jó Napot Nagyvilág utazási irodának a repülésünk megszervezésében való közreműködést!

Hasonló tartalmak

 • AZ idei szezonunk furcsa, míg az első félévben főleg vereségeket szenvedtünk nálunk erősebb csapatoktól, az elmúlt 2-3 hónapban csak győzelmünk volt, hol kisebb, hol nagyobb különbséggel. Sajnos ez…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-10 Kezdés: 18:00

 • Ellenfelünk akarásban és hozzáállásban mindenképpen nyert ezen a napon, nagyon bátran álltak bele ebbe az összecsapásba. Többek esetében úgy gondolom bőven volt még tartalék, vagy ha nem akkor…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 10:00


 • Mégha létezik is papírforma, csak úgy „működik”, ha mindent megteszünk érte! Ma valami hiányzott belőlünk. Sokszor a vereség után is tudok büszkeséget érezni, most a győzelem mellett se…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-04-09 Kezdés: 16:40

 • U16 Leány
 • A második félidőben nagyon koncentrált kosárlabdát bemutatva, összesen 25 pontot engedélyeztünk, amely után egyhangúlag fejeztük ki elismerésünket a lányok felé, akik sokat léptek előre az elmúlt hetekben és…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2024-04-06 Kezdés: 15:00