EYBL II.: Csúnya befejezés

Helyszín: Wloclawek, Lengyelország

Játékvezetők: Dariusz Nejman, Jakub Borkiewicz

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2020-01-19 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TKM Wloclawek 26 40 32 22 120
Kadett I. (ffi) 11 8 15 21 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy, Varsányi 2, Orbán 11, KOLOSZÁR 16/6, DÓCS 20/6,
CS: Korompay, Chabot, Csocsán ,Léh 4, Katona 2, Korpás

1. félidő

Az utolsó napra maradt még egy borzasztóan nehéz próbatétel a hazai csapat ellen. A lengyelek elképesztően felszívták magukat a saját rendezésű tornára, mindenkit, még az olaszokat is legyalulták, sok jóra nem számíthattunk.
Szépen akartunk búcsúzni a sorozattól, ám ez egyáltalán nem sikerült.
A pályán nem érvényesült a lengyel-magyar barátság, úgy estek nekünk, mintha az éltük múlott volna rajta. Elfáradó, elbizonytalanodó játékosaink mellet kényük-kedvükre cikáztak a hazaiak, már a félidőre 40 pont volt a különbség a csapatok között.

2. félidő

Csak az utolsó percekre tudtunk egy kicsit ellenfelek lenni, némi szépségtapasz, hogy az utolsó negyed szorosan alakult.

Összegzés

A sorozatterhelés egy külön műfaj és ahogy Óbudán is, itt is nagyon kifújtunk a 4. meccsünkre.
Kár érte, mert az itt lejátszott eddigi meccseinken nagyon sok pozitívumot produkáltunk és sok mindenben fejlődtünk. Ezt az utolsó mérkőzést azonban jobb elfelejteni!
Nagy dolog, hogy egy ilyen sorozatban részt vehettünk, kaptunk egy jókora ízelítőt abból, hogy a különböző nemzetek legjobbjai közé tartozó csapatok milyen felfogásban játsszák ezt a játékot. Ugye, mi még a hazai mezőnyben sem vagyunk az elitben, így egy ilyen tornán rengeteg olyan tapasztalattal gazdagodhattunk, ami hozzájárulhat a fejlődésünkhöz!
Köszönjük, hogy itt lehettünk! Köszönjük a klubunk valamint a szülők segítségét, hogy Európa legerősebb nemzetközi versengésének részesei lehettünk!

Végül pedig köszönjük a Jó Napot Nagyvilág utazási irodának a repülésünk megszervezésében való közreműködést!

Hasonló tartalmak

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30

 • Az előző fordulóban, kifejezetten jó játékkal, majdnem sikerült győzelemmel távoznunk Szolnokról! Bár fájt a vereség, azt lehetett érezni a srácokon, hogy összességében erősebbek lehetünk ezután a pofon után.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 11:30

 • U12 Fiú
 • Azért indultunk, el ebben a bajnokságban hogy mind a 22 fő aki tagja az edzőcsoportnak játéklehetőséghez jusson. Természetes, hogy az erősebb csapatok nagy arányban győznek ellenünk, azonban nem…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2023-03-18 Kezdés: 13:30

 • Szombaton leány serdülő csapatunk Gödre utazott, a szezon hátralévő részében pedig a bajnokság 21-24. helyéért játszhatunk. Ebben a fordulóban két olyan alakulattal találkoztunk, akikkel a korábbiakban még nem volt szerencsénk. Az első mérkőzésen a Gödi Kiscicák csapata ellen mérkőztünk meg, ahol az utolsó pillanatokban még büntetőt dobhattunk…