EYBL II.: Csúnya befejezés

Helyszín: Wloclawek, Lengyelország

Játékvezetők: Dariusz Nejman, Jakub Borkiewicz

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2020-01-19 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TKM Wloclawek 26 40 32 22 120
Kadett I. (ffi) 11 8 15 21 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Dobossy, Varsányi 2, Orbán 11, KOLOSZÁR 16/6, DÓCS 20/6,
CS: Korompay, Chabot, Csocsán ,Léh 4, Katona 2, Korpás

1. félidő

Az utolsó napra maradt még egy borzasztóan nehéz próbatétel a hazai csapat ellen. A lengyelek elképesztően felszívták magukat a saját rendezésű tornára, mindenkit, még az olaszokat is legyalulták, sok jóra nem számíthattunk.
Szépen akartunk búcsúzni a sorozattól, ám ez egyáltalán nem sikerült.
A pályán nem érvényesült a lengyel-magyar barátság, úgy estek nekünk, mintha az éltük múlott volna rajta. Elfáradó, elbizonytalanodó játékosaink mellet kényük-kedvükre cikáztak a hazaiak, már a félidőre 40 pont volt a különbség a csapatok között.

2. félidő

Csak az utolsó percekre tudtunk egy kicsit ellenfelek lenni, némi szépségtapasz, hogy az utolsó negyed szorosan alakult.

Összegzés

A sorozatterhelés egy külön műfaj és ahogy Óbudán is, itt is nagyon kifújtunk a 4. meccsünkre.
Kár érte, mert az itt lejátszott eddigi meccseinken nagyon sok pozitívumot produkáltunk és sok mindenben fejlődtünk. Ezt az utolsó mérkőzést azonban jobb elfelejteni!
Nagy dolog, hogy egy ilyen sorozatban részt vehettünk, kaptunk egy jókora ízelítőt abból, hogy a különböző nemzetek legjobbjai közé tartozó csapatok milyen felfogásban játsszák ezt a játékot. Ugye, mi még a hazai mezőnyben sem vagyunk az elitben, így egy ilyen tornán rengeteg olyan tapasztalattal gazdagodhattunk, ami hozzájárulhat a fejlődésünkhöz!
Köszönjük, hogy itt lehettünk! Köszönjük a klubunk valamint a szülők segítségét, hogy Európa legerősebb nemzetközi versengésének részesei lehettünk!

Végül pedig köszönjük a Jó Napot Nagyvilág utazási irodának a repülésünk megszervezésében való közreműködést!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…