Fiú U11/BD: Nagy élmény

A tökéleteshez közeli játékot produkáltunk a Kenguru Kupa VI. fordulójának nyitómeccsén a Török Flórisos lányok ellen. Egységes, odaadó, jó csapatmunkával operáltunk, a viszonylag kevés eladott labda mellett rengeteg extra megoldásunknak is örülhettünk. Többet nagyon kívánni sem lehet a fiúktól, pláne úgy, hogy ebben a fordulóban vezéregyéniségünk, Győr, nélkül játszottunk! Mindenki sokat tett hozzá, így az egész csapat megérdemli a kiemelt dicséretet!

A házirangadón már nem tudtunk kiemelkedően teljesíteni, a „rómaiak” remekül védekeztek, nehezen tudtunk csak kibontakozni. Kijött a fáradtság is, sokat kivett belőlünk a lányok elleni meccs, ill. az is, hogy többen sokat kihagytak az elmúlt hetekben. De, így is nagyon jó érzésekkel jöhettünk le a pályáról, mert mindent kiadtunk magunkból és jó, színvonalas meccset vívtunk „testvércsapatunkkal”! Gratulálunk Nekik!

Nagy élmény volt így együtt látni a két csapatunkat! Idén még egymás ellen – óbudai címerben, de különböző színekben, – játszottak, amúgy rendszeresen együtt is edző játékosaink. A következő szezontól kezdve már egy csapatként, együtt fognak harcolni és a régióban mindenképpen, de később akár országos szinten is meghatározó együttes lehetnek! Pláne úgy, hogy csatlakozik hozzájuk a korosztályunk legjobbja, Konecsnyi, aki idén nem lép pályára a Kenguru Kupában, hiszen az U-12 és az U-13-as!!! csapatunkban is meghatározó szerepet tölt be!

Szép volt fiúk, csak így tovább!

 

 

 

Békási/Dűlői Kaszások – Török Sasfiókák 62-51 ( 8-7, 14-13, 8-4, 25-11, 7-16 )

BALÁZS 5, BOGNÁR 11, FIZESAN 1, HELFER 2, KISS-HINDULÁK 6, KORFANTI 5, NÉMET 6, OLÁH 6, ORBÁN, SMOHAI 6, SOÓS 6, SZASZKÓ 8

 

Római Kaszások – Békási/ Dűlői Kaszások 56-50 ( 9-6, 17-8, B:6-8, 9-11, 15-17 )

BALÁZS 4, BOGNÁR 7, Fizesan, HELFER 9, KISS-HINDULÁK 9, Korfanti 3, Német 2, Oláh 3, Orbán 1, SMOHAI 7 2, Soós 3, Szaszkó 2


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00