Még az ág is húzott minket!

Helyszín: Szombathely, Arena Savaria Munkacsarnoka

Játékvezetők: Kovács Máté, Magyar Gyöngyi

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-06 13:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
NKA Pécs / A 35 27 23 20 105
Serdülő U14 6 13 6 12 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/A: CSILLAG 1, Horváth, Krajcsi 7, Hidvégi, Seres, Orosházi, Goór, Lugossy 6, Szabó 5, NÉMETH 10, Herbák 2, Tóth 6.

1. félidő

Ellenfelünk rögtön a meccs elején olyan nyomást és tempót diktált, amivel 40 percnyi játékkal a lábakban egyszerűen képtelenek voltunk felvenni a versenyt. Az első negyedben egy borzasztó sérülés végképp megpecsételte az addig is kihunyni látszó motivációnkat. Folyamatosan nőt a pécsiek előnye és ezen a tendencián sajnos a második negyedben sem tudtunk változtatni.

2. félidő

Ismét csak annyi örömünk lehetett, hogy az utolsó negyedben nyújtottuk a legjobb teljesítményünket, ami jól mutatja, hogy bár minden okunk meg lett volna rá, nem zuhant és dőlt romokba a társaság. Igaz, hogy ekkor már nagy különbség volt a két alakulat között, mindez tehát csak sovány vigasz lehet számunkra. Sok öröm nem termett tehát nekünk ezen a napon, de remélem, hogy éppen ezért leszünk képesek még az eddigieknél is keményebben dolgozni és dinamikusabban fejlődni.

Összegzés

Minimális pihenő után képtelenség felvenni a versenyt és a tempót egy ilyen szinten felkészített és ilyen edzettségi állapotban lévő csapattal, akik ráadásul teljesen kipihenten várhatták a találkozót. Ráadásul azt éreztem, hogy a mérkőzés elején történt, egyik meghatározó játékosunk szörnyű és demoralizáló sérülése mindenki tudatába ott maradt és bizony komoly hatással volt ránk… Innen is mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk Bencének! Várunk téged vissza!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00