Megérdemelt Girls siker

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Steiner Máté, Matóczay Bálint

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kaszás Girls 23 13 5 10 7 58
Gyermek I. (ffi) 5 9 3 10 10 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Németh 4, Herczeg 2, Horváth, Sárváry 5, Orosházi, Borsányi 2, Szabó 2, Jarkas 7, Krajcsi 3, Goór 6, Gergely 4.

1. félidő

Az U12-es bajnokság utolsó fordulójára rendhagyó módon kerültek összevonásra a csoportok. Így esett, hogy újra a lányainkkal mérkőzhettünk meg. A csütörtöki edzés kifejezetten jól végződött, emiatt nagyon bizakodva vártam, hogy mit tudunk ebből éles helyzetben a pályára vinni. Sajnos nem túlzás azt állítani, hogy az égvilágon semmit. Elkeserítő képet festettünk magunkról. A lányok játszottak azzal a mentalitással és sebességgel, amivel nekünk kellett volna. Hajtottak, haraptak, ott voltak mindenhol. Mi pedig sokszor üres tekintettel és lógó fejjel kóvályogtunk. Védekezni szinte egyáltalán nem sikerült.

2. félidő

A rémes játékot gyenge büntetőzés követte. Ez is megmutatta, hogy mennyire nem voltunk ott fejben. A második félidőre nagyjából sikerült rendbe tenni a védekezést, kezdtük megközelíteni a lányok szintjét ezen a területen. A támadásainkban rengeteg hiba volt továbbra is, rossz labdavezetések, középre passzok és mellédobott helyzetek jellemeztek bennünket. Ezzel együtt sikerült megnyerni a második félidőt, ez azonban még csak vígaszra sem adhat okot.

Összegzés

Mielőtt bárki úgy értené, hogy az eredménnyel vagyok elégedetlen, szeretném tisztázni, hogy nem zavarna, hogy kikaptunk, ha végig küzdünk és harcolunk a pályán. Sajnos nem így történt egy újabb hibernációhoz közeli állapotban töltött első félidő után már csak próbálkozásaink voltak. Nem élveztük a játékot, nem versenyeztük, nem akartunk jobbak lenni sem az ellenfélnél, sem önmagunknál. Nagyon elszomorító, amit csináltunk. A lányoknak jár az őszinte gratuláció, harcos amazonokként győztek le bennünket, pedig náluk is volt sérült, hiányzó.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…