Megérdemelt Girls siker

Helyszín: Tüske csarnok – 2. terem

Játékvezetők: Steiner Máté, Matóczay Bálint

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 08:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kaszás Girls 23 13 5 10 7 58
Gyermek I. (ffi) 5 9 3 10 10 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Németh 4, Herczeg 2, Horváth, Sárváry 5, Orosházi, Borsányi 2, Szabó 2, Jarkas 7, Krajcsi 3, Goór 6, Gergely 4.

1. félidő

Az U12-es bajnokság utolsó fordulójára rendhagyó módon kerültek összevonásra a csoportok. Így esett, hogy újra a lányainkkal mérkőzhettünk meg. A csütörtöki edzés kifejezetten jól végződött, emiatt nagyon bizakodva vártam, hogy mit tudunk ebből éles helyzetben a pályára vinni. Sajnos nem túlzás azt állítani, hogy az égvilágon semmit. Elkeserítő képet festettünk magunkról. A lányok játszottak azzal a mentalitással és sebességgel, amivel nekünk kellett volna. Hajtottak, haraptak, ott voltak mindenhol. Mi pedig sokszor üres tekintettel és lógó fejjel kóvályogtunk. Védekezni szinte egyáltalán nem sikerült.

2. félidő

A rémes játékot gyenge büntetőzés követte. Ez is megmutatta, hogy mennyire nem voltunk ott fejben. A második félidőre nagyjából sikerült rendbe tenni a védekezést, kezdtük megközelíteni a lányok szintjét ezen a területen. A támadásainkban rengeteg hiba volt továbbra is, rossz labdavezetések, középre passzok és mellédobott helyzetek jellemeztek bennünket. Ezzel együtt sikerült megnyerni a második félidőt, ez azonban még csak vígaszra sem adhat okot.

Összegzés

Mielőtt bárki úgy értené, hogy az eredménnyel vagyok elégedetlen, szeretném tisztázni, hogy nem zavarna, hogy kikaptunk, ha végig küzdünk és harcolunk a pályán. Sajnos nem így történt egy újabb hibernációhoz közeli állapotban töltött első félidő után már csak próbálkozásaink voltak. Nem élveztük a játékot, nem versenyeztük, nem akartunk jobbak lenni sem az ellenfélnél, sem önmagunknál. Nagyon elszomorító, amit csináltunk. A lányoknak jár az őszinte gratuláció, harcos amazonokként győztek le bennünket, pedig náluk is volt sérült, hiányzó.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00