Robognak fiataljaink IS!

Helyszín: Bonyhád Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Ács Dezső, Keresztes Tamás

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-11 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Knipl Kft. Bonyhádi KSE U20 23 11 14 19 67
Óbudai Kaszások KA U20 27 27 24 20 98

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Hegedűs M. 9, Konta 8, HEGEDŰS O. 23/6, DÉNES 26/6, Safranka 6
Cs: Vas-Teplán 3/3, Varsányi 6, ORBÁN 10, Chabot 2, Dobossy 5, Bulykovszky, Bencsik

1. félidő

Az első negyed nehezen indult a Bonyhád azonnal magához ragadta a vezetést. Védekezésben pedig nem tudtuk hozni a megszokott agresszivitást. AZ első percekben így hátrányban kellett játszanunk. Sikerült azonban javítanunk és a negyed végére már mi vezettünk. A második játékrészben sikerült agresszívan védekeznünk, sok a labdát szereztünk belőle. Támadásban sikerült továbbra is keményen támadni a gyűrűt, megtaláltuk a magasembereinket, jól mozogtunk labda nélkül. Jól valósítottuk meg a taktikai dolgokat és emellett beálló fiataljaink is remekeltek. Így a félidőben már 20 ponttal vezettünk.

2. félidő

A második félidőt nagy sebességgel kezdtük. Sikerült több könnyű kosarat is szerezni a szerzett labdákból. Védekezésünk megszilárdult és ebben a játékrészben is csak 14vb pontot engedtünk a Bonyhádnak. Az utolsó játékrészben viszont teljesen szétestünk a biztos vezetés tudatában. Nem járt a labda, ha járt, akkor is próbáltuk dugdosni a labdát. Támadásunk lelassult és hagytuk a hazai csapatnak, hogy rendezze védelmét. Védekezésünk fellazult és sorra kaptuk a gyorsindításokat. Így ezt a negyedet 1 ponttal sikerült csak megnyernünk, de így is magabiztos 67-98-as magabiztos győzelem lett a vége.

Összegzés

Nagyon jól játszottunk az egész mérkőzés folyamán a kezdeti nehézségek ellenére. Sajnos a végjáték nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Meg kell tanulnunk egy magabiztos vezetés tudatában is fegyelmezetten lezárni egy mérkőzést. Nem szabad ennyire elkényelmesedni és belealudni a mérkőzésbe. A 21 eladott labdánkból 9 az utolsó negyedben volt. Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak a győzelemhez, szépen mentek most is!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…