Szép győzelemmel zártunk

Serdülő (női)

Helyszín: Zalaegerszeg – Eötvös Ált. Isk.

Játékvezetők: Németh Csaba, Szalay Zsolt

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2018-09-30 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Radobasket 14 16 25 10 65
Női Serdülő 25 17 18 24 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Akadémia: Kocsis, Szántó 6, Tordai 6/3, Szurovecz 2, EGYÜD 9, Konta10, Polgári, Sági 13, Nagy V. 4, ULICSNIK 24, TAKÁCS 6, Nagy Zs.

1. félidő

Jó bemelegítéssel kezdtünk, látszott a szemekben a tűz. 8-0-ás futással kezdtünk, majd ellenfelünk is ébredezett. Szépen teljesítettünk védekezésben, ez hozta magával a támadást, a 25 pont dícséretes.
Átmeneti zavarral kezdtünk, 3 percbe telt mire magunkra találtunk, innen viszont az első negyedhez hasonlóan jól védekeztünk.

2. félidő

A harmadik negyedet se kezdtük jól, gödörbe tettük magunk. Ellenfelünk 4 pontig kúszott a nyakunkra. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, hozzátett mindenki valamit és kihúztuk magunkat a gödörből. A végére visszataláltunk a jó útra és stabilan hoztuk a győzelmet.

Összegzés

Két feladat volt mára – mind a kettőt teljesítettük. Eszter stabilan szedte a lepattanókat mindkét oldalt egész meccsen. Emma nagy lendületet adott a csapatnak. Dóri pedig ponterősen játszva, mikor kellett a csapat élére állt.
Két vereséggel egy győzelemmel végeztünk, a regionális bajnokságba folytatjuk. Cél a tornán előkerülő hibák kijavítása. Gratulálok a lányoknak, hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00