Szép győzelemmel zártunk

Serdülő (női)

Helyszín: Zalaegerszeg – Eötvös Ált. Isk.

Játékvezetők: Németh Csaba, Szalay Zsolt

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2018-09-30 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Radobasket 14 16 25 10 65
Női Serdülő 25 17 18 24 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Akadémia: Kocsis, Szántó 6, Tordai 6/3, Szurovecz 2, EGYÜD 9, Konta10, Polgári, Sági 13, Nagy V. 4, ULICSNIK 24, TAKÁCS 6, Nagy Zs.

1. félidő

Jó bemelegítéssel kezdtünk, látszott a szemekben a tűz. 8-0-ás futással kezdtünk, majd ellenfelünk is ébredezett. Szépen teljesítettünk védekezésben, ez hozta magával a támadást, a 25 pont dícséretes.
Átmeneti zavarral kezdtünk, 3 percbe telt mire magunkra találtunk, innen viszont az első negyedhez hasonlóan jól védekeztünk.

2. félidő

A harmadik negyedet se kezdtük jól, gödörbe tettük magunk. Ellenfelünk 4 pontig kúszott a nyakunkra. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, hozzátett mindenki valamit és kihúztuk magunkat a gödörből. A végére visszataláltunk a jó útra és stabilan hoztuk a győzelmet.

Összegzés

Két feladat volt mára – mind a kettőt teljesítettük. Eszter stabilan szedte a lepattanókat mindkét oldalt egész meccsen. Emma nagy lendületet adott a csapatnak. Dóri pedig ponterősen játszva, mikor kellett a csapat élére állt.
Két vereséggel egy győzelemmel végeztünk, a regionális bajnokságba folytatjuk. Cél a tornán előkerülő hibák kijavítása. Gratulálok a lányoknak, hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

 • Tudtuk, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés, igyekeztük ehhez mérten készülni. A közel 100 pont szép eredmény, azonban 75 kapott pont sok, ami mutatja, a második félidei dekoncentráltságunkat.…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-11 Kezdés: 16:10


 • Voltak kitűzött feladataink a mérkőzésre – nem az eredmény! – de csak kevésszer tudtuk megvalósítani. Az elképzelés kicsit több lett volna, ezért nem lehetünk elégedettek. Ezt a tapasztalatot…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-05-09 Kezdés: 18:10

 • A Gyermek Kupa idei kiírása a tavalyihoz hasonlóan országos döntő helyett egy Szakmai Tornával záródott, amelyet Nyíregyházán rendeztek meg számunkra, és még 3 másik régiós győztesnek.  Csapatunk 8 forduló alatt bizonyított budapesti második helyével bizakodva, azonban kicsit vakon vágott neki a vidéki útnak, hiszen semmilyen előzetes információnk…

 • A bajnokság utolsó fordulóján ismerős csapatokkal játszottunk. A Törekvés lányokat jól ismertük, készültünk rájuk, de mégsem találtuk az ellenszert a fizikai fölény és a zaklató védekezés ellen. Egyételműen fejlődtünk, de pontatlanságaink kijöttek, ha dobás közben vagy labda vezetés közben a védő túl intenzív volt. A labda nélküli…