Szép győzelemmel zártunk

Serdülő (női)

Helyszín: Zalaegerszeg – Eötvös Ált. Isk.

Játékvezetők: Németh Csaba, Szalay Zsolt

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2018-09-30 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Radobasket 14 16 25 10 65
Női Serdülő 25 17 18 24 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Akadémia: Kocsis, Szántó 6, Tordai 6/3, Szurovecz 2, EGYÜD 9, Konta10, Polgári, Sági 13, Nagy V. 4, ULICSNIK 24, TAKÁCS 6, Nagy Zs.

1. félidő

Jó bemelegítéssel kezdtünk, látszott a szemekben a tűz. 8-0-ás futással kezdtünk, majd ellenfelünk is ébredezett. Szépen teljesítettünk védekezésben, ez hozta magával a támadást, a 25 pont dícséretes.
Átmeneti zavarral kezdtünk, 3 percbe telt mire magunkra találtunk, innen viszont az első negyedhez hasonlóan jól védekeztünk.

2. félidő

A harmadik negyedet se kezdtük jól, gödörbe tettük magunk. Ellenfelünk 4 pontig kúszott a nyakunkra. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, hozzátett mindenki valamit és kihúztuk magunkat a gödörből. A végére visszataláltunk a jó útra és stabilan hoztuk a győzelmet.

Összegzés

Két feladat volt mára – mind a kettőt teljesítettük. Eszter stabilan szedte a lepattanókat mindkét oldalt egész meccsen. Emma nagy lendületet adott a csapatnak. Dóri pedig ponterősen játszva, mikor kellett a csapat élére állt.
Két vereséggel egy győzelemmel végeztünk, a regionális bajnokságba folytatjuk. Cél a tornán előkerülő hibák kijavítása. Gratulálok a lányoknak, hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10