Fiú U16: Ez bizony nagyon kellett!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: TÓTH KITTI, GOMBOS MÁRK BÁLINT

Nézők száma: 34

Mérkőzés időpontja: 2022-12-11 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MEAFC U16/A 14 16 20 14 64
Óbudai Kaszások U16 18 17 21 21 77

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: HORVÁTH 18/6, KRAJCSI 7, LUGOSSY 16, Goór 6, HIDVÉGI 20.
Cs: Rónai 5, JARKAS 5, Herczeg, Ruga, Léczfalvi.

1. félidő

A múlt heti fiaskó után jómagam is kíváncsi voltam, hogy hogyan fogjuk kezdeni a mérkőzést. Szerencsére a srácoknak nem kellett külön motiváció. Ők is bizonyítani akartak és bár több kosarat kaptunk a kelleténél, jól kezdtünk. 5 perc elteltével, 5 pontos előnyre tettünk szert és ez a különbség állandósult is az első tíz perc végéig. Hasonlóan jól sikerült a második negyed eleje is. Kár a félidő lezárásért, hiszen a mérkőzés egy bizonyos pontján már meg is dupláztuk a vezetésünket. A vendégek a végére azonban hajrát nyitottak, így ismét 5 pontra apadt a két csapat közti differencia.

2. félidő

A sokszor kritikus harmadik negyed ismét fordulatot hozott, szerencsére most mi jöttünk ki jól ebből az időszakból. Felül tudtunk végre kerekedni a vendégeken és magabiztos vezetést kapartunk össze magunknak, lépésről-lépésre. Már 21 pont is volt közte, nagy kár, hogy a vége ismételten nem sikerült jól, az utolsó 2 percben ugyanis 8:0-s rohanást mutatott be a Meafc. A cserék az első félidőben kifejezetten jól szálltak be a meccsbe, a végét sajnos kicsit talán elkönnyelműsködték. Mindezektől függetlenül természetesen örülünk a sikernek, fontos győzelem volt ez számunkra!

Összegzés

Múlt héten az idei legrosszabb meccsünket játszottuk le. Egy mai kudarc esetén, akár komolyabb gödörbe is kerülhettünk volna. Szerencsére a srácok az első pillanattól kezdve kézben tartották a meccset. Bár voltak kisebb hullámvölgyek, elmondhatjuk, hogy az összes negyedet megnyerve sikerült megőriznünk veretlenségünket a Kaszások Csarnokában! Ennek kifejezetten örülünk, de a következő vidéki túránkon be kell bizonyítanunk, hogy idegenben is képesek vagyunk hasonló teljesítményre! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00