Kísérleti jelleggel

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Havas Gábor, Gere Kálmán

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-19 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Parthus SE 9 14 12 16 51
Kadett I. (ffi) 14 14 21 13 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Vasali 2, Jávorszki 2, BAI 12, KORKIN 13, Szoboszlai
CS: Sebők, CHABOT 8, Fey, DÓCS 16, Csocsán 2, LÉH 7, Duránszkai

1. félidő

Szinte napra pontosan két hónap után folytatódott a regionális bajnokság, ahol a teljes kadet ( 2003-2004 ) keretünkkel szerepelünk. A második alapszakasz körben – kiesvén az A-ból, – a B csoportba kaptunk besorolást. Egyfelől kár ezért, hiszen most már tartunk ott, hogy az A csoportban is megállnánk a helyünket és regionális szinten a legerősebb ellenfelek ellen, kiegyenlített, jó meccseket tudnánk játszani, akár jó pár győzelmet begyűjtve.
Másfelől viszont úgy döntöttünk, hogy már a jövő szezonra készülvén, az eddig sem gyakori 2003-2004-es közös edzéseket elhagyva, idős kadetjeink már csak a juniorokkal edzenek együtt. A regionális meccsekre viszont közös csapattal állunk ki, cél a gyakorlás,ill. játéklehetőség mindenkinek.
Ennek megfelelően az első meccsünkre is gyakorlás gyanánt, kísérleti jelleggel álltunk ki. A keretben 4 mezőnyemberünk és 8 olyan játékosunk kapott helyet, akik eddig túlnyomórészt 4-es vagy 5-ös poszton játszottak. Aztán Jávorszki sajnálatos kiválásával tovább csökkent „kisembereink” száma. Bár, a teljes kadet keretünkből nem volt itt minden magasunk, de azért jól néztünk ki a bemelegítésnél!! Nem sok ilyen magas U-16-os csapat van az országban, és ez mindenképpen a korábbi évek kiválasztását dicséri!
A magasaink többségének most mezőnyben (is) kellett szerepelnie, ami azért elég sok bonyodalomhoz és komédiába illő jelenethez vezetett… !
A Parthus SE egy pár éve működő egyesület Solymáron, nem teljes korosztállyal jöttek. A serdülő játékosokkal kiegészített csapatukban volt pár kifejezetten jó alkatú, ügyes srác is. Végig zónázták a meccset, ami igazi mélyvíz volt a mezőnyben helyüket kereső, de csak ritkán megtaláló magasainknak!

2. félidő

A játékunk minőségéről vagy jót, vagy semmit… !

Összegzés

A megpróbáltatások ellenére hasznos meccs volt ez! Részsikerek azért akadtak, és ha a jövőben még többször játszunk ilyen magas szerkezettel, akkor már ennek a meccsnek a tapasztalatait felhasználva, jobban fogunk teljesíteni!

Hasonló tartalmak

 • Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a serdülő lányok Országos B Döntője, ahova 7. kiemeltként kerültünk. Nagy elánnal készültünk erre a hétvégére és meglepetést szerettünk volna okozni. Az első meccsünket a 2. kiemelt Gödi Gólyákkal játszottuk, akikkel a szezon során azidáig egyszer találkoztunk, ahol vereséget szenvedtünk. Az első…

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00