Magabiztos siker!

U15 Fiú

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor Zsolt, Gere Kálmán Richárd

Nézők száma: 17

Mérkőzés időpontja: 2022-04-09 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Elite Basket 13 11 14 18 56
Óbudai Kaszások U15 24 25 23 23 95

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

LUGOSSY 25, RÓNAI 17/3, HORVÁTH 27/9, Hidvégi, Krajcsi 4.
Cs: Jarkas 8/6, HERCZEG 10/3, Orosházi, Lovas 4.

1. félidő

Csapatkapitányunk elképesztő teljesítményével adta meg a mérkőzés alaphangulatát. Bence az első 15 pontunkból 13-at vállalt, mindezt hibátlan mérleggel, mindössze 4 perc alatt. Volt benne szerzett labdából ziccer, kiosztásból tripla, labdavezetésből középtávoli. Elképesztő volt, egy ilyen kezdés után, olyan lelki állapotba került a csapat, hogy 15:2-es vezetésnél, egyszerűen már képtelenség volt kikapni! Bár a folytatásban nem tudtunk már ennyire dominálni, a félidei szünetben, magabiztos 25 pontos előnnyel mehettünk az öltözőbe.

2. félidő

Talán a második félidő első 5 percét még el is vesztettük, de utána rendeztük sorainkat és ismét sikerült felülkerekednünk ellenfelünkön és ez a fölény már kitartott egészen a végső sípszóig. Folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között, így a végeredmény talán még a vártnál is meggyőzőbb lett. El kell ismernünk, hogy bizony elég jó napot fogtunk ki. Mindenkinek jól ment a játék és mindenki hozzá is tudta tenni a magáét ehhez a sikerhez!

Összegzés

Ősszel vendégként is meg tudtuk verni az Elite csapatát, és bár a vezetésünk végig stabilan megvolt, nem várhattuk félvállról a visszavágót! Kifejezetten erős és képzett játékosok vannak ellenfelünk kezdő ötösében, de ezen a napon képtelenek voltak borsot törni az orrunk alá. A védekezésünk megfelelően kemény és szervezett volt, a támadásaink ellen pedig semmilyen ellenállást sem tanúsítottak. Még a labdás játékoson sem védekeztek szorosan. Szerencsére ezen a napon kintről és bentről is eredményesek voltunk! Ünneplésre nincs idő, holnap ismét hazai meccs. Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00