Sokat kell még tanulnunk

Helyszín: Grosics Gyula Általános Iskola 1119 Budapest, Biks

Játékvezetők: Bárány Levente, Vígh Balázs

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-21 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MAFC Farkasrét 16 21 5 30 7 79
Kaszás Girls U11 4 2 7 10 10 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

CEGLÉDI 7, Csoknyay 3, Demeter-Nyitrai, Kutrovácz 2, Peredy 1, Rozsnyai 1, STERBENZ 9, SZALAY 9, Thuma, Zsuffa 1

1. félidő

A második kenguru fordulóban csak egy mérkőzés várt ránk, melyen a MAFC Farkasrét ellen léptünk pályára. Nem kezdődött jól számunkra a mérkőzés, a fiúk átrohantak rajtunk. Támadásban nagyon határozatlanok voltunk, emiatt kevés helyzetet tudtunk kialakítani.
A második negyedben sokkal jobban jelen voltunk a mérkőzésben, habár ez pontokban nem látszott meg. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, csak a célzással voltak gondjaink.

2. félidő

Kifejezetten jól sikerült a félidei büntetőnk, 7 találatot is szereztünk! Változtattunk a négyesek összetételén, ami hozott némi javulást, azonban ellenfelünk 9-es számú játékosát nem tudtuk megfogni, 35 pontig jutott a mérkőzésen. A harmadik negyedben több szép összjátékot is csináltunk, a befejezéseken sokat kell még dolgoznunk.
A mérkőzés pozitívuma, hogy a zárójátékrészt meg tudtuk nyerni, itt kellő harciassággal, akarattal mentünk a pályára az eredménye pedig 10-7 lett nekünk.

Összegzés

Gratulálok ellenfelünknek, nagyon gyors kosárlabdát játszottak, amit mi még nem tudtunk lekövetni. Pozitívumként tudom kiemelni a második félidőt, amit, habár eredményben nem húztunk be, de sokkal jobb volt a játékképe mint az elsőben. Emellett nagyon örülök, hogy a büntetők terén is tudtunk előre lépni.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00