Teljes káosz…

Helyszín: Grosics Gyula Általános Iskola, 1119 Budapest, Bik

Játékvezetők: Ürögi Zsolt, Waigand Ágoston

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-05 14:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/B 8 6 1 6 10 31
Óbudai Kaszások U12 B 4 2 2 1 2 11

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BALOGH 3, Hornyák 2, VASALI 2, Remete 2, Wanjan 2, Varró 0, Maurer 0, Szántó 0

1. félidő

Második mérkőzésünket az Újpest MT/B csapata ellen játszottuk. Reméltem, hogy úgy tudjuk kezdeni mint ahogyan kezdtük az előző mérkőzést. Sajnos nem így lett. Pontatlanok voltunk, kapkodtunk. Felesleges faultokat ütöttünk oda, amikből az ellenfél dobhatta a büntetőket. Nem találtuk az utat a gyűrűig, pedig a helyzeteink megvoltak.

2. félidő

A büntetők száma 1 el kevesebb mint az előző mérkőzésen. Ugyan az a pontatlan, kapkodós játékot folytattuk. Nem találtuk az embereinket, buta faultok, lépéshibák. Kezdtünk szétesni fejben. Nem tudtunk már megfelelően koncentrálni a játékra. Ez eléggé meg is látszódott a pontokon is. Míg mi 2 pontot dobtunk nagy nehezen, az ellenfél 18 pontig meg sem állt.

Összegzés

Igen lehet mondani, hogy elfáradtunk, mert két meccset játszottunk egymás után. DE! ez akkor sem indok arra, hogy a hozzáállásunk olyan legyen, ami nem sportemberhez méltó. Lehet hibázni, de utána nem nyavajogni, feladni kell, hanem kijavítani, küzdeni, harcolni. Az utolsó sípszóig megteszek mindent a pályán, és azon kívül is. Számomra érthetetlen, hogy egy ilyen mérkőzés utolsó percében történik egy passz, ami hátba találja a csapattársunkat, és elkezdünk röhögni rajta… Ez nem sportemberhez méltó hozzáállás.. Ezen a mérkőzésen szeretném kiemelni Vasali Dénest, aki küzdött hajtott ameddig a pályán volt. Így kéne minden játékosnak hozzáállni az összes mérkőzéshez.
Remélem, mindenki elgondolkodik, hogy min kell a jövőben változtatnia.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00