U11 Békás/Dűlő: Biztató szezonkezdet

Kaszásdűlői területi csapatunk is megkezdte szereplését az idei Kenguru Bajnokságban. Nem tudtuk, hogy mire számíthatunk, milyen esélyekkel indulunk az előkelő „C” csoportban, a célunk az volt, hogy pályára vigyük azt a mentalitást, ami már az edzéseken is kezdett meghonosodni az elmúlt másfél hónapban. Azt lehetett sejteni, hogy a korábbi években is rendre a jobbak közé tartozó újpesti és budafoki gárdában erős ellenfelekre lelünk, így remek erőfelmérőnek ígérkezett ez a szombat délelőtt.

A vártnál simábban alakultak az összecsapásaink, mert ellenfeleink nem tudtak alkalmazkodni ahhoz az intenzitáshoz és agresszivitáshoz, ami a védekezésünket jellemezte! Mind a két meccs első negyedét 0, azaz nulla kapott ponttal hoztuk le, és egyáltalán az első félidőkben az újpestiek ellen 3, a budafokiak ellen pedig mindösszesen 5 pontot kaptunk. A dél-budaiaknak csak két mezőnytalálatot engedélyeztünk az egész mérkőzésen, ami nagyon komoly védőmunka eredménye, nagy dicséret illeti a fiúkat!

Hatalmas energiával és lelkesedéssel vetettük magunkat a küzdelembe, jócskán elbizonytalanítva riválisainkat, akik pedig jó támadóerőkkel rendelkező, jó játékosokból álltak. Soós, bár nem szerzett most pontot, oroszlánrészt vállalt a sikerekből azzal, hogy kitűnően, semlegesítette ellenfeleink legjobbjait, gyönyörű védekezéseket bemutatva. De, szinte mindenkit ki lehetne emelni védőoldalon, például, eddig ebben a műfajban nem igazán jeleskedő Sussmann is sokat fejlődött ez alatt a két meccs alatt! Smohai ponterősen játszott és ezen a szinten ritkaság számba menő pontos középtávoli dobásokkal örvendeztette meg népes szurkolótáborunkat, míg a két meccs alapján az MVP címet Győr érdemelte ki azzal, hogy klasszisteljesítményt nyújtva, a szokásos csupa szív mezőnymunkája mellett, kiszolgálta társait és ponterősnek is bizonyult.

Nagyon biztató volt az a teljesítmény, amit felvittünk a pályára! Kíváncsiak vagyunk, hogy még erősebb csapatok ellen hogy tudunk majd érvényesülni! De, addig is készülünk és fejlődünk tovább!

 

2022. október 22., szombat

 

Első mérkőzés

Dűlői Kaszások – Újpest – MT/A 41-19  ( 6-0, 11-3, B:4-5, 12-4, 8-7 )

BALÁZS 4, Bognár 4, FIZESAN 5, GYŐR 9, KISS-HINDULÁK 6, Korfanti, Kovács, SMOHAI 9, SOÓS, Sussmann, Sutyinszki, SZŐKE 3

Második mérkőzés

Dűlői Kaszások – Budafoki Békák 45-10 (8-0, 8-5, B: 5-3, 12-1, 13-1)

Balázs, BOGNÁR 4, Fizesan 2, GYŐR 14, Kiss-Hindulák 4, KORFANTI 2, SMOHAI 11, Soós, SUSSMANN 5, Sutyinszki, Szőke


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00