VRémálom a Hauszmann utcában

Helyszín: Gabányi László Sportcsarnok

Játékvezetők: Polonkai Balázs, Pál Roland

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2021-11-07 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC 24 25 38 26 113
Óbudai Kaszások U18 10 17 10 14 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Korompay 5, Dobossy 5, Varsányi 2, Chabot 8, Dócs 19/3
CS: Szabados 2, Csocsán 2, Kolozsvári, Antal 6, Katona 2

1. félidő

Közel 1 hónap után készülődtünk újra bajnoki mérkőzésre, ugyanis időközben a Pécs elleni meccsünket el kellett halasztani, mert nem tudtunk volna kiállni. Nehéz időszak van mögöttünk, az edzőcsoportunk túlnyomó többsége vagy sérülés vagy betegség miatt heteket volt kénytelen kényszerpihenőn tölteni.
Nem is mindenki tudott játékra jelentkezni és a pályára lépők közül is kevesen voltak jó állapotban, de ettől függetlenül elszántan és bizakodva vártuk a ”rangadót”.
Az elejét még bírtuk, 7-8 percig szorosan alakult az állás, de aztán rémálomba csapott át a meccs. Hosszú, ínséges perceink voltak pont nélkül és az elején még jól működő védekezésünk is instabillá vált, így már a félidőre látótávolságon kívülre került a Mafc.

2. félidő

Hiába a félidei fogadkozás, ez nem az a nap volt, amikor bármi babér is termett volna számunkra. Rettenetesen impotensen támadtunk, és ahogy az amúgy sem kellően feltöltött energia raktárjaink lemerültek, teljesen szétestünk hátul is.
Persze, nem szabad kisebbíteni a hazaiak érdemeit sem, hiszen ők is rengeteget tettek azért, hogy ekkora legyen a különbség, igazolták jó hírüket és azt, hogy remek formában vannak. Nincs mit szépíteni, ezen a mérkőzésen ekkora differencia volt a két együttes között. Erre azért egyáltalán nem számítottunk!

Összegzés

Nyilvánvalóan nem a valódi arcunkat mutattuk ma, de azoktól akik edzésben voltak az elmúlt hetekben, több kellett volna! Teljes csapattal, jó formában is vért kellett volna izzadnunk akár még a szoros meccsért is a Gabányiban, így viszont nem tudtuk elkerülni a kiütést.
Előfordul ilyen, nem tragédia ami történt! Most azon kell ügyködnünk, hogy mindenki visszatérjen és jó edzettségi állapotba kerüljön a társaság, de persze, ehhez idő kell! Amiből, ugyanakkor meg nincs sok, hisz nyakunkon a következő, igencsak nehéznek tűnő idegenbeli túra!

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30