Fegyelmezettebb játék szükséges

Helyszín: Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Gombos Ádám, Darai Zoé

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-02-13 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
PRIMA-BDSEbasket U20 14 18 29 9 70
Óbudai Kaszások U20 16 25 20 14 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Vas-Teplán, Konta 5, Kalassai 7/3, Orbán 10, DÓCS 25
Cs: KOROMPAY 6, Varsányi 6/6, SZABADOS 7/3, Dobossy 2, Chabot 7, Antal

1. félidő

Nem sikerült felpörögni a mérkőzés kezdetére, így volt pár probléma, amivel elég hamar szembesülnünk kellett. Védekezésünk nem működött megfelelően, átjáróház volt csapatvédekezésünk, így ellenfelünk könnyen tudta tartani a lépést. Támadásunkkal sem volt minden rendben, lassú és körülményes kosárlabdát játszottunk, nem sikerült azt a gyors kosárlabdát játszani, ami ránk jellemző. A második negyedre minőségi javulást tudtunk hozni. Támadásban sikerült felgyorsulnunk és rengeteg leindítás-lerohanás pontot szereztünk. Védekezésünkkel még mindig akadtak problémák. Egyszerűen nem tudtuk megállítani az ellenfél támadásait.

2. félidő

Félidő után, összeomlott védekezésünk és 29 pontot engedtünk ellenfelünk. Így az eddig felépített előnyünk majdhogy nem eltűnt. Rengeteg védekezésbeli problémánkat orvosolni kellett, mert így nem lehet megnyerni egy mérkőzést. Az utolsó játékrészre sikerült ismét a helyes útra találni és ismét a saját játékunkat játszani. Nehezen kierőszakolt győzelem volt ez, reméljük a következő mérkőzésre fegyelmezettebben érkezünk.

Összegzés

Ezen a mérkőzésen nem működött egyáltalán a védekezésünk és saját hibáinkkal tartottuk a mérkőzésben ellenfelünket. Így nem szabad mérkőzést kezdeni. Egyszerűen muszáj javulnunk. Ez ma hiányzott, de így is sikerült megszerezni a győzelmet. A következő fordulóra igyekszünk mindenben javulni.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00